Inițiativă caritabilă din partea unui Condrăteștean: „Fii Moș Crăciunul unui elev din Gimnaziul „Pavel Buruiană” din Condrătești”

Home  >>  Basarabia  >>  Inițiativă caritabilă din partea unui Condrăteștean: „Fii Moș Crăciunul unui elev din Gimnaziul „Pavel Buruiană” din Condrătești”

Inițiativă caritabilă din partea unui Condrăteștean: „Fii Moș Crăciunul unui elev din Gimnaziul „Pavel Buruiană” din Condrătești”

9
dec.,2019

0

Fiecare copil din Moldova așteaptă cu nerăbdare sărbătorile de iarnă.

Și nu doar pentru tradițiile frumoase de Crăciun și miros continuu de brad, de ghirlande la geam și vacanța de iarnă, de „umblatul” cu hăitul și colinda, dar … și pentru tradiționale cadouri și dulciuri din partea conducerii instituției de învățământ în care își fa studiile.Din păcate, în acest an, circa 100 de copii ai Gimnaziului „Pavel Buruiană” din comuna Condrătești, sat românesc de răzeși, vor fi lipsiți de această mică plăcere.

Motivul – lipsa resurselor financiare în bugetul instituției de învățământ preuniversitar.

Însă, Condrăteștiul a dat Moldovei mai mulți oameni de bună credință și valoare care nu sunt indiferenți și au decis să contribuie pentru a bucura tânăra generație.

În acest context, Vasile Fotescu, activist și profesor universitar, a lansat inițiativa caritabilă „Fii Moș Crăciunul unui un elev din Gimnaziul Condrătești”.

Potrivit Condrăteșteanului, în acest an, administrația gimnaziului nu dispune de bani în bugetul școlii pentru a face măcar măcar cel mai mic cadou copiilor  – o cutie cu dulciuri.

Astfel, Vasile a vine cu îndemnul către toți cetățenii să contribuie pentru acești copii să simtă și ei magia sărbătorilor și să punem mână de la mână pentru a face un cadou ( dulciuri ) pentru 100 de copii.

Totodată, Ungheneanul a identificat și deja pe cel mai important personaj – Moș Crăciun.

Pentru mai multe detalii referitor la faptul cum puteți deveni Moș Crăciunul unui un elev din Gimnaziul Condrătești, apelați la numărul de tel. 069 303 194 (Vasile Fotescu).

Împreună suntem o Forță, #ForțaUNGHENILasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte