Foto // Cartierul Dănuțeni mai prietenos pentru pietoni. Pe strada Petru Cazacu, în premieră, a fost instalat indicatorul 3.27 «Viteză maximă limitată»

Home  >>  blog  >>  Foto // Cartierul Dănuțeni mai prietenos pentru pietoni. Pe strada Petru Cazacu, în premieră, a fost instalat indicatorul 3.27 «Viteză maximă limitată»

Foto // Cartierul Dănuțeni mai prietenos pentru pietoni. Pe strada Petru Cazacu, în premieră, a fost instalat indicatorul 3.27 «Viteză maximă limitată»

23
oct.,2019

1

Cartierul Dănuțeni, cel mai mare cartier ca suprafață din municipiul Ungheni și unul dintre cele mai populate, se schimbă încetul cu încetul la față și devine mai prielnic pentru pietoni și locuitorii săi.Ca exemplu este faptă că în premieră, pe strada Petru Cazacu a fost instalat indicatorul 3.27 «Viteză maximă limitată» care limitează circulația autoturismelor până la 30 km/h.

Pentru unii această informație este una banala, dar nu și pentru locuitorii din zonă, inclusiv pentru mine – locuitor al acestei străzi.

Amintesc că prin intermediul acestui blog, strada Petru Cazacu una dintre cele mai mediatizate străzi din municipiul și raionul Ungheni.

vedeți și:

Dacă mai dețineți careva informații care se referă la raionul și municipiul Ungheni (cu excepția domeniului politic și electoral) și credeți că pot deveni subiect de știre, le puteți remite la adresele [email protected] sau [email protected] și noi le vom publica.

Împreună suntem o Forță!

#ForțaUNGHENIOne Comment so far:

  1. […] multe localități și obiective strategice din stânga Prutului, inclusiv orașul Ungheni, satele Dănuțeni, Berești, Mânzâteștii Vechi și […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte