Epopeea curățeniei la unii moldoveni

Home  >>  blog  >>  Epopeea curățeniei la unii moldoveni

Epopeea curățeniei la unii moldoveni

5
mai,2019

0

Recent, un vecin de-al meu, mi-a remis mai multe poze cu intersecția străzii Petru Cazacu cu strada Ștefan cel Mare din sectorul Dănuțeni. Aceasta este strada pe care am copilărit și pentru care am depus mult efort (cca 2 ani) pentru a o scoate „din Evul mediu”.Vezi mai multe informații despre strada Petru Cazacu:

Până aici, nimic deosebit. O intersecție prăfuită din cauza drumului „European, în variantă albă” ca multe alte intersecții din sectorul Dănuțeni al municipiului Ungheni.

Conform presupunerii domnului / doamnei X, proprietarul casei din strada Ștefan cel Mare nr. X , de o perioadă bună de timp, posibil, aruncă peste gard gunoiul vegetal. Mai exact – frunzele și buruianul din grădină, posibil, sunt aruncate pe strada Petru Cazacu. Nimic „deosebit” … doar locuim în Moldova 🙁

Astfel, principala cale de acces a locuitorilor de pe străzile Petru Cazacu, Trandafirilor, Ion și Doina Aldea-Teodorovici, Tamara Ciobanu și Anton Crihan din direcția centru, trece pe lângă o mini „gunoiște”, neautorizată. Proprietarul casei din strada Ștefan cel Mare nr. 265A, nu are poartă pe strada Petru Cazacu.

Intersant, în ce direcție privesc autoritățile locale responsabile de salubrizare, inspectoratul ecologic și  …. proprietarul casei din strada Ștefan cel Mare nr. X.Notă: Articolul nu are un caracter acuzativ. Scopul – autosesizarea tuturor instituțiilor și persoanelor menționate supra și evacuarea mini-gunoiștii neautorizate de pe cea mai europeană stradă din Ungheni – strada Petru Cazacu. Strada copilăriei mele.

Galerie Foto:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte