Bloggerii și Poliția într-o nouă (veche) formulă

Home  >>  Basarabia  >>  Bloggerii și Poliția într-o nouă (veche) formulă

Bloggerii și Poliția într-o nouă (veche) formulă

13
mart.,2019

0

Stimați cititori și abonați ai blogului Bodrug.eu!

Doresc să împart cu voi o veste bună, atât pentru mine cât și pentru întreaga societate.

Cu o săptămână în urmă, la Poliția Republicii Moldova, am avut o discuție cu dl. Gheorghe Cavcaliuc, comisar-șef și șef-adjunct al Inspectoratului General al Poliție. Inițiativa a venit din partea domnului Cavacaliuc.

În cadrul întrevederii, mi s-a comunicat despre o nouă inițiativă de colaborare dintre Poliția Republicii Moldova și a cetățenilor care dețin sau administrează blog.

Conceptul presupune diseminarea informațiilor în mediul online pe timpul unor evenimente de criză cu risc major pentru viața și securitatea cetățenilor (dispariția unor persoane, răpirea copiilor, luări de ostatici, etc).

În baza acestei idei, autorul (dl. Cavcaliuc) propune ca bloggerii și influencery-i din mediul online, fiind conștienți de faptul că uneori viața cetățenilor depinde de doar câteva minute sau chiar secunde și de rapiditatea intervenției structurilor de forță / excepționale, să primească printr-un canal securizat informații din partea Poliției pe care urmează, în termeni rapizi, să le publice și să le disemineaze în mediul online.

Prin implementarea acestui proiect, societatea noastră va deveni mai informată și se va putea mobiliza în termen scurt pentru a salva o viață.

Personal, mă bucur de această invitație și sunt sigur că dând curs acestei inițiative nobile, Voi contribui la crearea unei societăți mai sigure.

Împreună suntem o Forță!

#ForțaUNGHENI, #ForțaMOLDOVA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte