(doc) Rezultatele Olimpiadei Republicane la Ecologie din 2019. Pe ce locuri s-au clasat Unghenenii?

Home  >>  Basarabia  >>  (doc) Rezultatele Olimpiadei Republicane la Ecologie din 2019. Pe ce locuri s-au clasat Unghenenii?

(doc) Rezultatele Olimpiadei Republicane la Ecologie din 2019. Pe ce locuri s-au clasat Unghenenii?

25
feb.,2019

2

Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare din cadrul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării a desfășurat, în perioada21 – 23 februarie 2019, în incinta Liceului Teoretic cu Profil Real „Mihai Marinciuc” din mun. Chișinău, cea de-a XXII-a ediție a Olimpiadei Republicane la Ecologie.În cadrul olimpiadei au fost înscrise 28 de proiecte, elaborate de 62 de elevi ghidați de profesorii coordonatori.

Participanții înscriși în competiție sunt din raioanele/municipiile Anenii Noi, Bălţi, Briceni, Cahul, Călăraşi, Chişinău, Criuleni, Drochia, Edineţ, Făleşti, Floreşti, Glodeni, Hînceşti, Ialoveni, Leova, Ocniţa, Orhei, Rezina, Rîşcani, Sîngerei, Soroca, Taraclia, Ungheni și UTA Găgăuzia.

Criteriile de evaluare pentru proiectele înscrise în concurs sunt: calitatea posterului, calitatea prezentării, creativitate/originalitate, fezabilitate, documentarea literaturii, gândirea ştiinţifică, metodele ştiinţifice/managementul datelor, concluzia, competenţele de cercetare şi efortul depus, înţelegerea proiectului.

Ținând cont de aceste criterii, Comisia de jurizare a desemnat 10 proiecte pentru a fi premiate la etapa națională și a propus înaintarea a două proiecte pentru participare la etapa internațională a olimpiadei.

Din fericire, Unghenenii au accest și de această dată pe podium, la capitolul mențiuni:

Proiectul „Valorificarea uleiului vegetal uzat pentru prepararea parfumului eco-natural” 
Eleve: Condurachi Veronica și Crudu Ana-Maria / clasa XI-a
Profesor: Cebotari Veronica
Instituția: Liceul Teoretic „Ion Creangă”, sectorul Dănuțeni.

Premianții Olimpiadei Republicane la Ecologie sunt din instituții de învățământ din raioanele/municipiile Briceni, Călărași, Chișinău, Criuleni, Glodeni, Ialoveni, Ungheni și UTA Găgăuzia.
Lista tuturor învingătorilor:

Rezultatele Olimpiadei Repu… by on Scribd

2 Comments so far:

  1. […] Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare din cadrul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării a desfășurat, în perioada 21 – 23 februarie 2019, în incinta Liceului Teoretic cu Profil Real „Mihai Marinciuc” din mun. Chișinău, cea de-a XXII-a ediție a Olimpiadei Republicane la Ecologie, informează bodrug.eu […]

  2. […] 14/03/2019 admin Niciun comentariu Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare, Liceul Teoretic „Alexandru Pușkin”, Olga Zmievschi, Olimpiada Republicană la Limba și literatura rusă, Ungheni Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare din cadrul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării a desfășurat, în perioada 11 – 13 martie 2019, în incinta Universității de Stat din Moldova, Olimpiada Republicană la Limba și literatura rusă (limba de instruire), unde au participat 131 de elevi din clasele a IX-a – XII-a din toate raioanele și municipiile din țară, informează bodrug.eu […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte