Da, Desigur. Eu pot fi schimbarea

Home  >>  Basarabia  >>  Da, Desigur. Eu pot fi schimbarea

Da, Desigur. Eu pot fi schimbarea

3
ian.,2019

1

„Da, Desigur. Eu pot fi schimbarea”

Deja de câteva luni mă frământă un gând: Să candidez sau nu la Parlamentarele 2019 pe Circumscripția nr. 16 Ungheni?

Problema nu este în frică sau în „zoile” care pot fi turnate în capul meu după ce aș deveni „oficial” candidat electoral pentru funcția de parlamentar pe Circumscripția nr. 16 Ungheni ci în gânduri, la rece – lipsa tinerilor în politica „mare”.

Idea câ până acum raionul Ungheni nu a fost reprezentat în Parlament de către tineri, cei care ar trebui să fie schimbarea, motorul și suflarea proaspătă a schimbării în legislativ.

Studiile făcute în domeniul științelor politice, precum și experiența acumulată în calitate de funcționar public la Ministerul Afacerilor Interne și Cancelaria de Stat, m-a convins că, importantă nu este doar familia mea, ci și comunitatea din care fac parte, municipiul în care m-am născut.

Eu, la fel ca și voi, îmi doresc un Ungheni modern, cu oameni fericiți și perspective pentru viitorul nostru și al copiilor noștri. O parte din aceste lucruri cred că pot fi făcute în comun cu muncă asiduă în următorii ani.

Eu vreau să ne facem viitorul acasă, pentru că cred în voi, ungheneni, cred că se poate, iar funcția de parlamentar pe Circumscripția nr. 16 Ungheni e șansa noastră. Tinerii pot face schimbare și aceasta e șansa noastră pentru următorii 4 ani.

Într-un final, încerc să înțeleg: Ungheniul ar susține un tânăr cu șanse pentru a face schimbare ori pe unii candidați, cu putere și bani care nu au făcut prea multe … în timp?.

Da, Desigur. Eu pot fi schimbarea.

One Comment so far:

  1. […] știi, poate careva din noi va candida și va fi viitorul primar / consilier municipal sau raional / președinte de raion la […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte