„Copacii singuratici” – al patrulea album din proiectul fotografic „36”, realizat de ungheneanul Sergiu Cotruță

Home  >>  Basarabia  >>  „Copacii singuratici” – al patrulea album din proiectul fotografic „36”, realizat de ungheneanul Sergiu Cotruță

„Copacii singuratici” – al patrulea album din proiectul fotografic „36”, realizat de ungheneanul Sergiu Cotruță

12
nov.,2018

1

După ce a publicat albumele „Băncile din municipiul Ungheni”, „Fântâni părăsite” și „Porțile din Sipoteni”  parte a proiectului fotografic „36”, fotograful unghenean Sergiu Cotruță ne uimești din nou, cu al patrulea album.
De această dată, prin obiectivul aparatului foto, mânuit cu măiestrie de Sergiu Cotruță, au fost trecute spre nemurire natura basarabeană, și anume copacii, copacii singuratici.

Din tradiționala descriere a proiectului său, postat pe pagina sa de facebook:

Salutare, prieteni! Da, e luni, un nou început de săptămînă și un nou proiect. Un nou Album de suflet din cadrul proiectului fotografic „36” . Astăzi vă prezint albumul „Copacii singuratici”. Un album de peisaje, fotografii din călătoriile mele pe teritoriul țării noastre.

Greu l-am adunat, la fel de grea a fost și selecția. Ideea acestui album a început vreo doi ani în urmă. Am fotografiat pe dealuri, prin văi și coline. Am selectat și câteva fotografii din arhive. Probabil unii copaci au crescut deja, alții posibil să nu mai existe.

Țin foarte mult la aceste fotografii, căci le-am adunat greu. Sper să le admirați cu plăcere. Ca de obicei, un sfat, un like, o distribuire?
Notă: Primele patru albume din proiectul fotografic „36” de Sergiu Cotruță poate fi vizualizat și pe pagina de facebook a autorului: Serko Fotography

Totodată, Vă amintim că blogul nostru a mai publicat materiale ce aparțin talentatului Unghenean – Sergiu Cotruță:

  1. Ungheni // Aleea de Castani prin prisma obiectivului fotografului Ser Ko
  2. Ungheni // Alea de Castani în primele ore ale dimineții. Poze marca Sergiu Cotruță, alias Ser Ko
  3. Proiectul fotografic „36” // Băncile municipiul Ungheni prin prisma obiectivului lui Sergiu Cotruță
  4. „Fântâni părăsite”- al doilea album din proiectul fotografic „36”, realizat de ungheneanul Sergiu Cotruță
  5. „Porțile din Sipoteni” – al treilea album din proiectul fotografic „36”, realizat de ungheneanul Sergiu Cotruță

Pentru a nu denatura mesajul operelor din proiectul fotografic a lui Sergiu Cotruță, Vă prezentăm spre vizualizare, proiectul fotografic „36”:One Comment so far:

  1. […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); De această dată, prin obiectivul aparatului foto, mânuit cu măiestrie de Sergiu Cotruță, au fost trecute spre nemurire natura basarabeană, și anume copacii, copacii singuratici, informează bodrug.eu […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte