Foto // Cetatea Kremlinulului, simbolul politic al Rusiei, copie a Castelul Sforzesco din Milano

Home  >>  Articol preluat  >>  Foto // Cetatea Kremlinulului, simbolul politic al Rusiei, copie a Castelul Sforzesco din Milano

Foto // Cetatea Kremlinulului, simbolul politic al Rusiei, copie a Castelul Sforzesco din Milano

4
Noi,2018

0

Cetatea Kremlinului din Moscova, reședință oficială a Președenției și simbolul puterii politice a Federației Ruse este o replică a Castelului Sforzesco din Milano – fosta reședință a ducilor din Milano (Italia), construită cu o jumătate de secol mai devreme.Alfel spus, Simbolul puterii politice a Federației Ruse este o copie al reședinței ducilor din Milano.

Este deja cunoscut că mai multe invenții provenite din URSS și Federația Rusă sunt plagiate sau inspirate din Europa inclusiv și simbolul puterii politice.

Vedeți și Plagiatul în URSS și Plagiatul în URSS. Muzica.

Începând cu perioada Imperiului Țarist, arhitecții ruși nu se rușinau să folosească aproape toate ideile arhitecților italieni, transmite și portalul Gazeta.ru.

„Cetatea Kremlinului din Moscova copie construcția italiană până la cele mai mici detalii. În partea de sus a zidurilor fortăreței din Moscova sunt încoronate 1045 dinți în formă de „coadă de rândunică” – la fel ca la castelul din Milano. Structurile sunt similare în aparență.

Aceste elemente au și povestea lor proprie. Din secolul al XII-lea, Italia a trecut prin numeroase războaie între susținătorii papei – și susținătorii puterii imperiale. A durat mai mult de trei secole – până în secolul al XV-lea.” scrie autorul.
Este de remarcat că chiar și înălțimea lor este absolut aceeași – 71 m.Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moldova