Accident rutier // Un camion încărcat cu mere a derapat de pe traseul R1 Ungheni – Chișinău

Home  >>  Accident rutier  >>  Accident rutier // Un camion încărcat cu mere a derapat de pe traseul R1 Ungheni – Chișinău

Accident rutier // Un camion încărcat cu mere a derapat de pe traseul R1 Ungheni – Chișinău

26
sept.,2018

0

Un camion încărcat cu mere a derapat de pe traseul R1 Ungheni – Chișinău și s-a răsturnat într-un șanț în apropiere de Strășeni. Remorca acestuia s-a rupt în bucăți și s-a desprins de caroserie. Din fericire nimeni nu a avut de suferit, informează ProTV.md
Sursa comunică că accidentul a avut loc la prânz. Șoferul camionului, în vărstă de 27 de ani, a refuzat să comunic postul de televiziune cum s-a întâmplat totul.Totodată, polițiștii susțin că bărbatul a pierdut controlul volanului cănd în fața i-a apărut brusc un autoturism. Acesta a încercat să evite impactul, iar camionul s-a rasturnat.  

S-a produs un accident rutier din cauza nerespectării normelor de siguranță în traficul rutier. Urmează să fie identificat șoferul, în baza mai multor probe poate video, ulterior o să se stabileasca.”, a declarat pentru ProTV, Nicolae Cereșu, inspector de patrulare.

P.S.  Pot presupune că până în anul 2021, vor mai fi înregistrate accidente rutiere pe traseul R1 Chișinău – Ungheni. Și normal, că doar în 4 ani de zile, din 92 km, avem reparați tocmai 55% / 60%.

Și până în 2021 mai avem 2 ani și ceva
În continuare, reportajul ProTV despre acest accident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte