Accident groaznic în apropiere de Blândești, r. Ungheni

Home  >>  Accident rutier  >>  Accident groaznic în apropiere de Blândești, r. Ungheni

Accident groaznic în apropiere de Blândești, r. Ungheni

19
Sep,2018

3

Un accident groaznic a avut loc în această după-amiază pe traseul R16, în apropiere de satul Blândești, raionul Ungheni. În tragicul accident a decedat o fetiță de 8 anișorii.

Conform unor comentarii în grupul Ungheni de pe facebook, in accident a fost implicat un autoturism ce aparține primăriei Sculeni

Inspectoratul de Poliție Ungheni urmeaza sa investigheze cazul și să expună versiunea oficială a accidentului.
Din mesajul unei rude trimis la redacția blogului:

„Sacultan Dionisia, avea 9 anișori. Fusese în vizită la o verișoara și plecase acasă cu bicicleta. Pe la orele 15:00 – 15:30, mașina primariei satului Sculeni din r. Ungheni a ieșit la depășire și a lovit-o mortal pe micuța mea verișoară. Dacă viteza recomandată de 50 km/h în localități ar fi fost respectată, atunci verișoara mea nu era sa moara în acel loc. El (conducătorul auto) a avut o viteza de cca 100 km/h și mai mult, cred eu. După lovire, micuța a fost aruncată la vreo 20 de metri. Noi când am ajuns la fața locului, acolo era primarul sat. Sculeni, Viceprimarul și șoferul. Presupunem că ei deja erau informați ca fiecare să-și știe poziția, și apoi ni sa spus că de fapt primarul nu era la volanul autoturismului, ci șoferul. Desigur, la fața locului au venit 5-6 mașini de poliție. Pe viceprimar și pe șofer i-au referitor la consumul de alcool – 0 în sânge. Primarul nu a fost testat – de ce? Încă una dintre întrebările noastre????
Pe 04.10 micuța trebuia să își sărbătorească ziua de naștere și pe 06.10, părinții urmau să îi organizeze cumătria. Totul era pregătit, așteptăm oaspeții la sărbătoare mare. Acum, toți vin ca să o înmormântăm pe micuța noastră Dionisia”

Micuța DionisiaȘoferul primarului, care s-ar fi aflat la volan în momentul impactului, spune că fetița ar fi ieșit în calea mașinii brusc și că nu a reușit să frâneze la timp.

De cealaltă parte, rudele copilei afirmă că automobilul era mânat cu viteză excesivă, în caz contrar, corpul fetiței nu ar fi fost aruncat la o distanță atât de mare.

Mai mult, rudele îndurerate spun că, în momentul accidentului, la volan s-ar fi aflat, de fapt, chiar primarul și nu șoferul acestuia„, se comunică și pe portalul Jurnal.md.

La începutul lunii octombrie, fetița urma să-și sărbătorească cumetria. Familia era în toiul pregătirilor, iar părinții copilei, care urmau vină din străinătate la cumetrie, vor ajunge la înmormântare. Rudele mai spun că mama fetiței este însărcinată.

Comments

comments

3 Comments so far:

  1. […] Dramă cumplită într-o familie din satul Blândești, raionul Ungheni. O fetiță de 9 ani a decedat într-un groaznic accident rutier. Accidentul tragic a avut loc în această după-amiază, se comunică pe bodrug.eu […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moldova