„Funcția mâinilor – 1000 de ani de evoluție” – o nouă serie de lucrări satirice a lui Gunduz Agayev

Home  >>  blog  >>  „Funcția mâinilor – 1000 de ani de evoluție” – o nouă serie de lucrări satirice a lui Gunduz Agayev

„Funcția mâinilor – 1000 de ani de evoluție” – o nouă serie de lucrări satirice a lui Gunduz Agayev

16
sept.,2018

0

Având o serie de ilustrații, cum ar fi „Război și Pace ”, „Sfântul Selfie”,„Transformers – Liderii unor state”, „Poliția Lumii”, „Metamorfoza”, „Allahul Isis – ului!” și „Imaginați-vă”, pictorul azer  Gündüz Aghayev se întoarce cu o nouă serie de ilustrații denumite – „Funcția mâinilor – 1000 de ani de evoluție” (en. Human Hands – From Today Compared To 1000 Years Ago)

Ce făceau oamenii cu mâinile lor acum 1000 de ani și ce fac ei în prezent – e o diferență mare. Cu cât mai puternice și mai voluminoase erau, cu atât omul avea șanse mai mari de a supraviețui. Vânătoarea, luptele cu inamicii, în mare parte, depindeau de mâini, cât de banal nu ar suna acest lucru. În prezent, oamenii contemporani au alte preocupări și folosesc „mai rar” capacitatea deplină a propriilor mâini.

Care era funcția mâinilor cu 1000 de ani în urmă în comparație cu prezentul – o mare diferență. Totul a început cu aruncarea unor pietre către țintă de către primul om. Vânătoarea, luptele cu inamicii, în mare parte, depindeau de mâini, cât de banal nu ar suna acest lucru.

Chiar de la începu, omul a acceptat realitatea că mâna umană este un instrument excelent pentru atingerea obiectivelor.

Mână umană a atins nivel care poate omorâ milioane de oameni cu ajutorul bombei nucleare, apăsând doar un singur buton. Mâna umană trebuie folosită pentru a crea și nu pentru a distruge. Totul este în mâinile tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte