Atenție șoferi: De astăzi INP va activa cu 5 „mașini capcană” dotate cu radar

Home  >>  Autostradă  >>  Atenție șoferi: De astăzi INP va activa cu 5 „mașini capcană” dotate cu radar

Atenție șoferi: De astăzi INP va activa cu 5 „mașini capcană” dotate cu radar

10
aug.,2018

2

De astăzi, Inspectoratul Național de Patrulare al IGP va activa cu cinci mașini capcană dotate cu radare, înregistrate cu numere civile. Acestea vor fi amplasate pe trasee din țară pentru a diminua numărul de accidente rutiere produse din cauza excesului de viteză, se comunică pe pagina oficială de facebook a INP
În postare se mai anunță că „astăzi mașinile sunt situate pe drumurile din Chișinău și Bălți. Ulterior, Inspectoratul Național de Patrulare va anunța zilnic dislocarea lor.

Pentru a evita careva incidente neplăcute, Inspectoratul Național de Patrulare recomandă conducătorilor auto să respecte, atât limita de viteză admisă pe porțiunea de drum, cât și condusul în stare de oboseală.

În acest context, țin să vă amintesc printre cele mai monitorizate trasee naționale din țară, câteva sunt în raionul Ungheni:

  1. Traseul R 1 Chișinău – Ungheni;

  2. Traseul R 16 Ungheni – Sculeni – Bălți;

  3. Centura de ocolire a Municipiului Ungheni (drumul ce face transferul de pe R1 pe R16);

  4. Traseul R 42 Ungheni – Nisporeni.

A 4 mașină cu numere civile a INP dotată cu RADAR. Sursa: RADAR Moldova / Facebook

Atenție la trafic, Viața are prioritate!

2 Comments so far:

  1. […] Începând cu ziua de 10 august 2018, Inspectoratul Național de Patrulare al IGP va activa cu cinci mașini capcană dotate cu radare, înregistrate cu numere civile. Acestea vor fi amplasate pe trasee din țară pentru a diminua numărul de accidente rutiere produse din cauza excesului de viteză, comunică Marin Bodrug pe blogul său – bodrug.eu […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte