Foto // Autocarul de pe ruta Ungheni – Buciumeni s-a răsturnat într-un șanț

Home  >>  Accident rutier  >>  Foto // Autocarul de pe ruta Ungheni – Buciumeni s-a răsturnat într-un șanț

Foto // Autocarul de pe ruta Ungheni – Buciumeni s-a răsturnat într-un șanț

2
iul.,2018

0

Un accident rutier cu implicarea autocarului de pe ruta Ungheni – Buciumeni s-a întâmplat în seara zilei de duminică în apropierea lacului din satul Floreni, r. Ungheni.

Sursa: Unghiul.infoAccidentul a avut loc ieri, 1 iulie 2018, în jurul orelor 15:30.

Potrivit unor martori oculari, mai mulți călători au avut nevoie de îngrijiri medicale iar 3 au fost transportați la Spitalul Raional Unghen, după ce autocarul ce efectua cursa regulamentară Ungheni – Buciumeni, s-a răsturnat într-un șanț.

Potrivit aceași surse, conducătorul auto circula cu viteză excesivă.

„Toți pasagerii erau pe scaune nimeni in picioare și dacă erau pasagerii in picioare era mai grav „

Aceași sursă mai comunică că autocarul ar fi evitat ciocnirea cu un autoturism de model Toyota și s-ar fi răsturnat într-un șanț.

Fetița de 12 ani cu fractură, doamna cu contuzie la cap, și un bătrânel cu ceva la picior. Au mai fost câțiva dar nu au așteptat ambulanța.”

Din comentariul unei martoră oculare:

„Noi cu mama stăteam liniștite că duminica.

Am fost sunate de către o rudă și mi sa spus că rutiera noastră a făcut accident și m-a întrebat dacă noi mergem încolo. Am mers la locul accidentului.

Când am ajuns noi, la fața locului se afla șoferul și încă doi oameni și  șoferul celeilate mașini. De la locul accidentului s-a pornit celălalt autobuz cu care a fost transportată lumea aflată în autocarul imlicat în accident (pe grafic merge doar o rutieră, dar în caz că e multa lume, mai circulă un autobu).

Noi am ieșit din mașină și am fugit la ambulanță să vedem cui i se acordă ajutor medical. Erau un bătrânel, o rudă și o fetița mică.

Conducătorul auto a spus că mașină respectivă  (toyota) venea din vale și el a încercat să evite o eventuală ciocnire, dar, de la ploaie, autocarul a alunecat în șanț (la fața locului se poate observa acest lucru).

Totodată, un pasager a declarat că autocarul circula cu viteza de cca 90 km/h. Dar, ați pasageri au declarat că aveau o viteză bunișoară la intrarea în curbă.

Posibil am stat cca 30 min și crezând că ambulanța se pornește am mers spre Sculeni pentru a lua și pe o altă rudă. Când ne-am întors, am vazut că nu vine ambulanța, am sunat la poliție și am reproșat de ce ei nu vin la locul accidentului.

Mai târziu, am pornit spre „Urgență” și pe drum am întâlnit și mașina poliției, care, după părearea mea, a venit foarte greu la locul accidentului. 

Cred că din cauza că unul din polițiști este cunoscut cu șeful pe rutiere și îs din acelasi sat.

Ajunși la urgentă, pacienții au primit îngrijiri și au fost văzuți de medici (a ajuns și poliția care a interogat pacienții).”

Inspectoratul de Poliție Ungheni urmează să investigheze cazul.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte