Foto // Cum arată intersecția străzilor Mihai Viteazul și Scuternicenilor din sectorul Berești al mun. Ungheni

Home  >>  Autostradă  >>  Foto // Cum arată intersecția străzilor Mihai Viteazul și Scuternicenilor din sectorul Berești al mun. Ungheni

Foto // Cum arată intersecția străzilor Mihai Viteazul și Scuternicenilor din sectorul Berești al mun. Ungheni

26
iun.,2018

0

Problema calității drumurilor din mun. Ungheni constituie demult o problemă, nu doar pentru administrația publică locală dar și pentru conducătorii auto din municipiu.

Pentru mine, un subiect aparte îl constituie străzile din sectorul Dănuțeni, dar, niciodată nu am ignorat și alte probleme ale Porții de Vest semnalate de către cetățeni la adresa redacției bodrug.eu

Intersecția străzilor Mihai Viteazul și Scuternicenilor din sectorul BereștiÎn acest context, în prezentul articol am să încerc să prezint starea unei intersecții din sectorul Berești al Porții de Vest – intersecția Mihai Viteazul și Scuternicenilor.

Problema drumului „ca după bombardament” și a „lipsei asfaltului” pe segmentul străzii Mihai Viteazul din sectorul Berești a fost semnalizată de către un locuitor al municipiului care a rugat respectuos să expun public această problemă.

Ungheneanu și-a început mesajul cu următorul citat:

„Mai ajunge oare asfaltul și la Beresti?!”

„Strada Mihai Viteazul este una dintre străzile centrale ale sectorului Berești din Municipiul Ungheni pe care circuă rutele de transport public nr. 4 și nr. 6. Fiecare intersecție cu străzile adiacente este un adevărat dezastru și calvar pentru conducători auto. Totuși, cireașa de pe tort o reprezintă intersecția cu strada Scuternicenilor.”

Ungheni – Poarta de Vest a Republicii Moldova!

În continuare, Vă prezentăm o serie de fotografie care relatează situația la zi a intersecției:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte