Tabăra Internațională de Sculptură „Istorie, cultură și civilizație românească” la Ungheni, ediție dedicată Centenarului Marii Uniri.

Home  >>  Basarabia  >>  Tabăra Internațională de Sculptură „Istorie, cultură și civilizație românească” la Ungheni, ediție dedicată Centenarului Marii Uniri.

Tabăra Internațională de Sculptură „Istorie, cultură și civilizație românească” la Ungheni, ediție dedicată Centenarului Marii Uniri.

21
iun.,2018

3

Primăria Municipiului Ungheni anunţă înscrierea sculptorilor la Tabăra Internațională de Sculptură în Piatră „Istorie, cultură și civilizație românească”, ediție specială dedicată Centenarului Marii Uniri. 
Tabăra Internațională de Sculptură în Piatră „Istorie, cultură și civilizație românească” se va desfășura în perioada 06  – 26 august 2018 și are ca scop recunoașterea și promovarea adevăratelor valori istorice și culturale prin evocarea trecutului și epocii contemporane românești.

Modul de înscriere la Tabăra Internațională de Sculptură în Piatră:

Doritorii să participe la Tabăra Internațională de Sculptură în Piatră din Ungheni „Istorie, cultură și civilizație românească” vor trimite la adresa de e mail: [email protected] dosar pentru a înscriși în tabăra de sculptură.
Perioada Taberei Internaționale de sculptură – 06 – 26 august 2018
Locația evenimentului cultural – Parcul Central din Municipiul Ungheni

Dosar va fi compus din următoarele acte:

  • – Formular de înscriere (descarcă aici)
  • – Curriculum Vitae/CV
  • – O fotografie personală recentă
  • – Schițe/ machete a cel puțin 2 sculpturi pe care intenţionează să le propună pentru executare  în cadrul Taberei organizate la Ungheni (cu precizarea orientativă a dimensiunilor sculpturii)
  • – Portofoliu de lucrări

 
Regulamentul concursului poate fi descărcat aici.

Data limită de depunere a proiectelor: 05 iulie 2018
Email: [email protected]

Pentru detalii, contactați persoană de contact din cadrul Primăriei Municipiului Ungheni – Marina Atamuratov
Tel: +373 79018941, 0 (236) 2-74-39

3 Comments so far:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte