Serviciu ecologic inedit la Ungheni: ÎM „AVE-UNGHENI” va colecta deșeurilor electrice din municipiu

Home  >>  Articol preluat  >>  Serviciu ecologic inedit la Ungheni: ÎM „AVE-UNGHENI” va colecta deșeurilor electrice din municipiu

Serviciu ecologic inedit la Ungheni: ÎM „AVE-UNGHENI” va colecta deșeurilor electrice din municipiu

13
iun.,2018

0

În Poarta de Vest, de către Întreprinderea Municipală „AVE-UNGHENI” SRL a fost  lansat un nou serviciu: colectarea gratuită a deșeurilor electrice din raza Municipiului Ungheni.

Procesul de colectare și transportare a deșeurilor electrice va fi asigurat de întreprinderea specializată ÎM „AVE – Ungheni” SRL iar pentru preluarea gratuită a deșeurilor electrice, direct de la domiciliu, sau de la sediul companiei cetățenii vor apela la numerele de telefon: 060 08 78 48 și 0 236 2 33 25, informează Primăria Municipiului Ungheni.

Deasemenea, cetățenii pot să aducă personal deșeurile electrice la punctul de colectare care se află pe strada Oranjeriei f/n (vizavi de cooperativa de garaje de lângă piața centrală). Punctul de colectare este echipat cu containere pentru stocarea deșeurilor electrice și electronice de dimensiuni mici (becuri, acumulatoare, baterii uzate, telefoane, fierbătoare electrice, etc.) și containere pentru depozitarea deșeurilor de mari dimensiuni (monitoare, televizoare, frigidere, mașini de spălat, etc.).

NOTĂ: Sunt considerate deșeuri acele echipamente electrice sau electronice care nu mai pot fi utilizate. Acestea sunt de câteva tipuri: echipamente electrice de dimensiuni mari (frigidere, mașini de spălat, monitoare, televizoare, etc.), echipamente electrice de dimensiuni mici (becuri, acumulatoare, baterii uzate, telefoane, fierbătoare electrice, etc.), unelte electrice şi electronice, jucării, echipamente sportive, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte