Foto // Un nou accident rutier în imediata apropiere a Consulatului României din Municipiul Ungheni

Home  >>  Accident rutier  >>  Foto // Un nou accident rutier în imediata apropiere a Consulatului României din Municipiul Ungheni

Foto // Un nou accident rutier în imediata apropiere a Consulatului României din Municipiul Ungheni

24
mai,2018

3

După accidentul rutier din 3 mai 2018, un nou accident rutier a avut loc această seară la intersecția străzilor Mihai Eminescu cu Alexandru cel Bun din Municipiului Ungheni, în imediata apropiere a Consulatului României. În conformitate cu informațiile postate pe facebook, accidentul rutier a avut loc în jurul orei 18:30.

Update:

1. Ziarul Unghiul:

În accidentul rutier a fost implicat și un pieton. Conform declarațiilor lui Igor Maximciuc, specialist superior auto de stat, inspector principal, Inspectoratul de Poliție Ungheni, un autoturism Audi A6 se deplasa pe strada Mihai Eminescu și s-a ciocnit cu un autocamion Mercedes, ce se deplasa la rândul său pe strada Alexandru cel Bun și nu i-ar fi cedat acestuia trecerea.

În urma coliziunii autocamionul a doborât un indicator rutier, care a lovit o femeie care mergea în imediata apropiere. Potrivit sursei citate, persoana ar fi fost internată în spital cu fractura gambei stângi. Urmează să se decidă ce pedeapsă i se va aplica șoferului ce se face vinovat de săvârșirea accidentului.

2. Ziarul Expresul:

Potrivit lui Igor Maximciuc, inspector principal în cadrul IP Ungheni, femeia, în vârstă de 36 de ani, a fost transportată imediat la spital.
La ora actuală, ea este internată în secția de traumatologie, cu fractură a piciorului, fiind în afara oricărui pericol pentru viață.

Vedeți și Foto // Accident rutier în imediata vecinătate a Consulatului României din Municipiul Ungheni

Sursa: Facebook / Litiu Tatiana


Un autoturism de model Audi Allroad, care se deplasa pe Mihai Eminescu pe direcția str. Ștefan cel Mare și Sfânt s-a ciocnit cu un autocamion model Mercedes, ce se deplasa pe str. Alexandu cel Bun și nu ar fi cedat trecerea autoturismului. Circumstanțele finale vor fi stabilite de către Inspectoratul de Poliție Ungheni”

În conformitate cu informațiile preliminare, în urma accidentului, nu au fost înregistrate victime, doar pagube materiale.

Sursa: Facebook / Litiu Tatiana


Referitor la cauza accidentului, urmează să se expună Inspectoratul de Poliție Ungheni.

3 Comments so far:

 1. Irina spune:

  serios? domnule cunoaste-ti regulile de circulatie ca si cel cu mercedesu,face-ti o plimbare pe strazi sa vede-ti unde sta semnu de cedare a trecerii si nu mai postati prostii expertilor

  • Marin spune:

   Bună Seara doamna Irina.

   Vă mulțumesc pentru observație. În conformitate cu comentarii Dumneavoastră, am rectificat mesajul.

 2. […] Un  accident rutier a avut loc această seară într-o intersecție din regiunea Consulatului României din Municipiul Ungheni. În conformitate cu informațiile postate pe facebook de către un internaut, accidentul rutier a avut loc în jurul orei 18:30, comunică Marin Bodrug pe blogul bodrug.eu […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte