(doc) Rezultatele Olimpiadei Republicane la Educație Fizică din 2018. Unghenenii au urcat din nou pe podium.

Home  >>  Articol preluat  >>  (doc) Rezultatele Olimpiadei Republicane la Educație Fizică din 2018. Unghenenii au urcat din nou pe podium.

(doc) Rezultatele Olimpiadei Republicane la Educație Fizică din 2018. Unghenenii au urcat din nou pe podium.

23
mai,2018

2

Agenția Națională pentru Curriculum şi Evaluare din cadrul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării a desfășurat, în perioada 27 – 29 aprilie 2018, la Vadul lui Vodă (în incinta Bazei de odihnă „Dacia Marin” din or. Vadul lui Vodă), Olimpiada Republicană la Educație Fizică, comunică portalul de știri pentru tineri Diez.mdLa concurs au participat 152 de elevi ai claselor a IX-a și a XII-a din toate raioanele și municipiile din țară.

În baza deciziei Consiliului Olimpic Republican la Educația fizică, au fost acordate diplome și premii bănești pentru 40 de elevi.

Premianții Olimpiadei Republicane la Educația fizică sunt din raioanele Anenii Noi, Basarabeasca, Cahul, Cantemir, Călărași, Căușeni, Cimișlia, Criuleni, Dondușeni, Drochia, Hîncești, Ialoveni, Leova, Sîngerei, Strășeni, Șoldănești, Ștefan Vodă, Taraclia, Telenești, Ungheni, UTA Găgăuzia, municipiile Bălți și Chișinău.Cei mai buni elevi elevi care au ocupat primul loc la Olimpiada Republicană de Educație Fizică în acest an sunt:

Clasa a X-a – Ion Spataru, Gimnaziul „Savciuc Mihail”, Bușila, r. Ungheni;
Clasa a X-a (F) – Railean Mădălina, Gimnaziul Cișmea, Cișmea, r. Orhei:
Clasa a XII-a (F) – Popuşoi Valeria, LT „Alexei Mateevici”, Pîrliţa, r. Ungheni;
Clasa a XII-a – Deomid Darii, Instituția Publică Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, Bălți.Rezultatele Olimpiadei Republicane la Educație Fizică din 2018:

Rezultatele Olimpiezii Republica La Educația Fizică În 2018 by Marin Mihai Bodrug on Scribd

sursa Diez.md

2 Comments so far:

  1. […] Olimpiadei Republicane la Economie din 2018. Din nou, elevii Unghenenii au urcat pe podium. 2. (doc) Rezultatele Olimpiadei Republicane la Educație Fizică din 2018. Unghenenii au urcat din nou … 3. (doc) Rezultatele Olimpiadei Republicane la limba franceză și limba spaniolă din 2018. Pe ce […]

  2. […] în urmărtoarele localități: mun. Chișinău, Bălți, Cahul, Comrat, Ungheni, inclusiv orașele Cimișlia și […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte