Crimă de florii din s. Medeleni, r. Ungheni, subiect de discuții în cadrul talk-showul TV „Vorbește Moldova”

Home  >>  Articol preluat  >>  Crimă de florii din s. Medeleni, r. Ungheni, subiect de discuții în cadrul talk-showul TV „Vorbește Moldova”

Crimă de florii din s. Medeleni, r. Ungheni, subiect de discuții în cadrul talk-showul TV „Vorbește Moldova”

22
mai,2018

0

La 1 aprilie 2018, în satul Medeleni, din raionul Ungheni a avut loc o crimă care a șocat întreaga societate. Un bărbat în vârstă de 47 de ani a decedat, după ce s-a luat la ceartă cu trei tineri, iar unul dintre ei i-a tăiat gâtul cu un cuțit. Potrivit poliției, bărbatul era pe o stradă din localitate cu un amic de al său, când între cei doi și un grup din trei tineri cu vârste de 18 , 19 și 21 de ani, s-a iscat un conflict. La un moment, unul dintre  a scos un cuțit și i-a aplicat o lovitură victimei în regiunea gâtului, iar la scurt timp acesta a decedat. Tinerii au dat bir cu fugiții, însă la scurt timp aceștia au fost reținuți pe urme fierbinți de oamenii legii. Cel care l-a înjunghiat pe bărbat s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 19 ani. 

Subiectul și motivele odioasei crime au fost discutate în cadrul ediției din 16 mai 2018 al popularului talk-showul „Vorbește Moldova”, realizat de către postul TV Prime. La emisiune au participat atât rudele victimei cât și cele ale tânărului vinovat de crima c

Din descrierea talk-showului Vorbește Moldova:

„În urma unei bătăi violente între vecini din Medeleni, raionul Ungheni, un minor a înjunghiat mortal un bărbat în vârstă de 47 de ani – 16 mai 2018”


sursa: Prime.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte