„Marea competiție de colectare a deșeurilor electrice” – Campanie ecologică inedită inițiată de Primăria Municipiului Ungheni. Participă și tu la colectarea deșeurile electrice și vei fi premiat!

Home  >>  Articol preluat  >>  „Marea competiție de colectare a deșeurilor electrice” – Campanie ecologică inedită inițiată de Primăria Municipiului Ungheni. Participă și tu la colectarea deșeurile electrice și vei fi premiat!

„Marea competiție de colectare a deșeurilor electrice” – Campanie ecologică inedită inițiată de Primăria Municipiului Ungheni. Participă și tu la colectarea deșeurile electrice și vei fi premiat!

21
mai,2018

4

Marea competiție de colectare a deșeurilor electrice – Campanie ecologică inedită în Poarta de Vest, inițiată de către Primăria Municipiului Ungheni. Marea competiție de colectare a deșeurilor electrice între instituțiile de învățământ din municipiul Ungheni este în plină desfășurare iar Primăria municipiului Ungheni încurajează elevii, profesorii și părinții să participe la colectarea deșeurilor electrice. Totodată, în comunicatul Primăriei se anunță că instituțiile de învățământ care vor colecta cea mai mare cantitate de deșeuri electrice vor fi premiate.Referitor la concurs, Primăria Municipiului Ungheni a avut grijă ca să premieze pe învingători, delimitând copii după categorii de vârstă. Premiul mare pentru elevii din licee și colegii este o călătorie peste hotare, iar cei mai mici, de la grădinițe vor primi în dar elemente de joacă.Cu poți participa la ineditul concurs:

Pentru a participa la concurs reprezentanții instituțiilor de învățământ vor apela la numerele de telefon 060 08 78 48, 0236 2 33 25 și vor informa dispeceratul despre deșeurile electrice colectate. Reprezentanții SRL „AVE – Ungheni” vor prelua deșeurile electrice și le vor cântări. Evaluarea și desemnarea câștigătorilor va avea loc pe data de 28 mai 2018.

Grăbiți-vă să vă înscrieți în concurs!

Pentru mai multe detalii: tel. 0 236 2 74 39

Posterul concursului:sursa: ungheni.md

4 Comments so far:

  1. […] Marea competiție de colectare a deșeurilor electrice între instituțiile de învățământ din municipiul Ungheni este în plină desfășurare iar Primăria municipiului Ungheni încurajează elevii, profesorii și părinții să participe la colectarea deșeurilor electrice. Totodată instituțiile de învățământ care vor colecta cea mai mare cantitate de deșeuri electrice vor fi premiate, transmite bodrug.eu. […]

  2. […] Ialoveni, Leova, Sîngerei, Strășeni, Șoldănești, Ștefan Vodă, Taraclia, Telenești, Ungheni, UTA Găgăuzia, municipiile Bălți și […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte