(Foto) Accident rutier nocturn la intersecția bd Ștefan cel Mare și Sfânt cu str. Ciuflea din Chișinău

Home  >>  Accident rutier  >>  (Foto) Accident rutier nocturn la intersecția bd Ștefan cel Mare și Sfânt cu str. Ciuflea din Chișinău

(Foto) Accident rutier nocturn la intersecția bd Ștefan cel Mare și Sfânt cu str. Ciuflea din Chișinău

20
mai,2018

0

Nici o zi fără accidente în Chișinău. Un accident rutier nocturn s-a produs în jurul orelor 02:30 la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt cu str. Ciuflea din capitală. În accident au fost implicate două autoturisme de model Toyota și Mazda.


În conformitate cu pozele remise la adresa de facebook al Blogului de un cititor, în urma accidentului au avut de suferit ambele autoturisme. Din fericire,în accident nu s-au înregistrat victime.La câteva minute de la accident, o ambulață ce se deplasa pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, a oprit la locul accidentul cu scopul acordării primului ajutor. Asigurându-se că nu au avut de suferit nici unul dintre conducătorii auto, echipa de salvare a plecat spre o altă destinație.

Referitor la cine se face vinovat de accident, Inspectoratul General a Poliției urmează să investigheze accidentul și să se expună asupra circumstanțele în care s-a produs .Sursa: cititor al blogului (a solicitat să rămână anonim).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte