Comisarul European pentru Politici Regionale va întreprinde o vizită în Municipiul Ungheni

Home  >>  Basarabia  >>  Comisarul European pentru Politici Regionale va întreprinde o vizită în Municipiul Ungheni

Comisarul European pentru Politici Regionale va întreprinde o vizită în Municipiul Ungheni

17
Mai,2018

1

La invitația Premierului Pavel Filip, Comisarul European pentru Politici Regionale, Corina Creţu, va întreprinde, în perioada 17-19 mai curent, o vizită în Republica Moldova. Înaltul oficial european va avea joi, 17 mai, o întrevedere cu Prim-ministrul Pavel Filip, în cadrul căreia vor fi abordate aspecte ale colaborării cu UE, în contextul promovării politicilor de dezvoltare regională a Republicii Moldova, transmite TRIBUNA.Aceași sursă mai comunică că, vineri, 18 mai, cei doi oficiali vor susține o lecție publică pentru studenţii Academiei de Studii Economice a Moldovei, iar sâmbătă, 19 mai, vor participa la  deschiderea Orăşelului European 2018, la Ungheni.

Astfel, sâmbătă, 19 mai 2018, ora 13:00, Premierul Pavel Filip în comun cu Comisarul European, Corina Creţu și Ambasadorul UE în Republica Moldova, Peter Michalko, vor participa la deschiderea Orăşelului European 2018 la Ungheni, iar la ora 14.30 – Pavel Filip, Peter Michalko și Corina Creţu vor susține un briefing de presă.

Sper că Municipiul Ungheni o va impresiona pe dna Corina Creţu,Comisarul European pentru Politici Regionale, și va stimula procesul de integrare al Porții de Vest și în general al Republicii Moldova în marea familie Europeană.

Comments

comments

One Comment so far:

  1. […] Republicane la Economie sunt din raioanele Anenii Noi, Drochia, Glodeni, Ialoveni, Leova, Ungheni, municipiul […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moldova