Ziua Sportului 2018 – Cel mai mare eveniment sportiv al anului din Municipiul Ungheni

Home  >>  Basarabia  >>  Ziua Sportului 2018 – Cel mai mare eveniment sportiv al anului din Municipiul Ungheni

Ziua Sportului 2018 – Cel mai mare eveniment sportiv al anului din Municipiul Ungheni

16
mai,2018

0

Tradițional, în a doua parte a lunii mai, în marea majoritate a localităților din Republica Moldova, se organizează „Ziua Sportului” sau cum mai este numit în popor – Deschiderea sezonului sportiv. În acest context, la 20 mai 2018, Primăria Municipiului Ungheni în parteneriat cu Direcția Educație Ungheni, organizează cel mai mare eveniment sportiv al anului – Ziua Sportului 2018.În comunicatul Primăriei Municipiului Ungheni din 17 mai curent, Administrația Publică Locală a Porții de Vest anunță despre organizarea acestui eveniment:

Primăria municipiului Ungheni și Direcția Educație Ungheni vă invită la cel mai mare eveniment sportiv al anului – Sărbătoarea tradiţională „Ziua sportului”, duminică, 20 mai 2018.

Referitor la evenimentul sportiv care se va desfășura pe Stadionul Municipal Ungheni, organizatorii anunță următorul program:

Programul zilei:

9.00 – 9.45 – Sosirea şi înregistrarea sportivilor

9.45 – Aranjarea coloanelor

10.00 – Deschiderea solemnă a sărbătorii – Program demonstrativ

11.00 – Competiţii sportive: Atletism / Mini-fotbal / Volei / Baschet / Joc de dame / Şah / Tenis de masă / Ridicarea greutăţilor / Tragerea otgonului / La start cu toată familia / Lupta naţională „Trânta” / CicloturismP.S. Referitor la eveniment, recomand să participați cu toată familia. Familia de azi, reprezintă viitorul țării de mâine. O Familie sănătoasă – Un stat puternic.

Împreună suntem o Forță – #ForțaUNGHENI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte