Ungheni // Turneu de minifotbal în susținerea tânărului Alexandru GONCEAR, elev al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”

Home  >>  blog  >>  Ungheni // Turneu de minifotbal în susținerea tânărului Alexandru GONCEAR, elev al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”

Ungheni // Turneu de minifotbal în susținerea tânărului Alexandru GONCEAR, elev al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”

13
mai,2018

4

În Municipiul Ungheni s-au născut o serie de personalități celebre, care s-au manifestat de-a lungul istoriei pe mai multe paliere. Însă, avem și în prezent mai mulți Ungheneni cu un potențial enorm în domeniul pe care l-au îmbrățișat. Unul dintre aceștia este și Alexandru Goncear,  un băiețel dănuțănean talentat, care la vârsta fragedă de 8 ani este elev în Constanța la Academia de fotbal “Gheorghe Hagi”. Alexandru este foarte sârguincios și talentat jucător de fotbal din Academie. Alexandru este la început de drum și are nevoie de susținerea noastră.

În acest context, Ion Poia, al doilea președinte al Asociației Obștești „Ungheneni de Pretutindeni” și Vice-președinte al JCI Moldova, a inițiat un Turneu de Minifotbal caritabil. Resursele financiare colectate din Taxa de Participare la Eveniment vor fi donate întru susținerea viitorului fotbalist de talie mondială – Ungheneanul Alexandru Goncear.

UPDATE:  Până la acest moment (17 mai 2018), pentru participare la Turneu de Minifotbal s-au înscris 9 echipe și au anunțat susținerea mai mulți agenți economici din Municipiu. Hai Ungheneni, împreună suntem o Forță.

 1. Grosudent

 2. Bricone Ungheni

 3. JCI Ungheni

 4. Andys Pizza Ungheni

 5. Baby Boutique

 6. U-grow

 7. JCI Rezina

 8. Momki

 9. Star Kebab Ungheni

Din descrierea evenimentului:
„Turneu de Minifotbal!
JCI Ungheni invită toți iubitorii de sport la un turneu de minifotbal de caritate. Scopul acestui eveniment este promovarea unui mod sănătos de viață și colectarea de fonduri pentru o cauză nobilă. Banii colectați vor fi donați unui băiețel talentat de 8 ani originar din orașul Ungheni, pe nume Alexandru Goncear, elev în Constanța la Academia de fotbal “Gheorghe Hagi”, este unul dintre cei mai buni elevi din Academie. Alexandru este la început de drum și are nevoie de susținerea noastră.
Condiții de participare:
Formează o echipă de 6 jucători, achită cotizația de 2000 lei și vino pe data de 19 mai la ora 10 la stadionul municipal Ungheni și susține tînărul talent. Cine știe poate peste cîțiva ani Alexandru va deveni un al doilea Gheorghe Hagi originar din Ungheni.
Vă așteptăm cu drag!”
Data evenimentului:  – 19 mai 2018 (sâmbătă), între orele 10:00 – 15:00
Locație: – Stadionul Municipal UNGHENI

Adresa evenimentului pe facebook:

Turneu de MinifotbalÎmpreună suntem o FORȚĂ.
Împreună putem contribui la viitorul unui mare campion.

Întru susținerea apariției unui nou campion, putem contribui cu toții, nu doar cei care joacă fotbal. Mai multe detalii, Rugăm să îl contactați pe Ion POIA.

#ForțaUNGHENI

4 Comments so far:

 1. […] Nisporeni, Edineţ, Ocniţa, Orhei, Rezina, Rîşcani, Sîngerei, Soroca, Străşeni, Teleneşti, Ungheni, mun. Bălţi, mun. […]

 2. […] 2018, Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova organizează Orășelului European 2018 la Ungheni și invită toți vizitatorii în Piața Independenței din municipiu, cu începere de la orele […]

 3. […] municipiului Ungheni și Direcția Educație Ungheni vă invită la cel mai mare eveniment sportiv al anului – […]

 4. […] Vedeți: Ungheni // Turneu de minifotbal în susținerea tânărului Alexandru GONCEAR, elev al Academiei de … […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte