(Video) Accident cumplit pe șos. Balcani în apropiere de s. Dumbrava, cu implicarea a 3 autoturisme.

Home  >>  Accident rutier  >>  (Video) Accident cumplit pe șos. Balcani în apropiere de s. Dumbrava, cu implicarea a 3 autoturisme.

(Video) Accident cumplit pe șos. Balcani în apropiere de s. Dumbrava, cu implicarea a 3 autoturisme.

1
mai,2018

0

Un accident cu implicarea a trei autoturisme s-a produs în jurul orelor 15:00 din această după-amiază.  Accidentul în lanț s-a produs pe traseul șoseaua Balcani, în apropiere de localitatea Dumbrava. Mașinile s-au ciocnit atât puternic încât una dintre ele a fost făcută zob iar un copil de 13 ani a fost transportat la spital, comunică TV8.



Aceași sursă mai comunică că potrivit Nataliei Stati, ofițerul de presă al poliției Chișinău, un automobil de model Mercedes condus de un șofer de 44 de ani s-a tamponat cu un automobil de model Mazda și Dacia, ambele conduse de șoferițe de 35 de ani. În urma impactului, la spitalul pentru copii Valentin Ignatenco a fost transportat un minor de 13 ani, care se afla în mașina de model Mazda.

Pe cazul dat va fi pornită anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și în dependență de expertiza medico-legală șoferului, care va fi găsit vinovat, i se stabili pedeapsa. Potrivit datelor preliminare vinovat ar fi șoferul care conducea Mercedesul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte