Scandal în s. Drujba, r. Ungheni. Motiv: Preotul satului ar fi tăiat niște arbori din cimitir

Home  >>  Basarabia  >>  Scandal în s. Drujba, r. Ungheni. Motiv: Preotul satului ar fi tăiat niște arbori din cimitir

Scandal în s. Drujba, r. Ungheni. Motiv: Preotul satului ar fi tăiat niște arbori din cimitir

18
apr.,2018

0

În ajunul Paștelor Blajinilor, în s. Drujba din com Hârcești, situat pe Valea Culei, s-a iscat un adevărat scandal, cel puțin pe rețelele de socializare. Motivul? ….  preotulul satului, Veceslav Budei, împreună cu careva din amicii „ar fi tăiat” copacii de arțar și plopi care ar avea o vârstă de 20 de ani și au fost plantați de către elevii gimnaziul din localitate. După care, și-ar fiî nsușit masa lemnoasă.

În mesajul original, postat pe pagina de facebook Curaj.TV se menționează:

„Așa arată cimitirul din satul #Drujba Ungheni.
După ce preotul satului Veceslav Budei împreună cu careva din „amicii” lui au tăiat copacii de arțari și plopi cu o vârstă de 20 de ani, plantați de către copii de la școală. Și desigur lemnele le-au luat acasă. Foarte vizibil că acești copaci nu erau de prisos ba chiar a rămas cimitirul fără umbră și pustiu.
Foto/Text de Anonim @ Drujba, Ungheni, Moldova”În postare, autorul a anexat și două fotografii ca dovadă la cele expuse:În urma postării,internauții, majoritatea locuitori ai localității și satelor din împrejurime, s-au împărțit în două tabere: unii îl judecă în timp ce alții într-o oarecare măsură îi justifică presupusele acțiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte