Crima din Cetireni: Tinerii bănuiți de omor au primit câte 30 zile de arest și mandat general de căutare

Home  >>  Articol preluat  >>  Crima din Cetireni: Tinerii bănuiți de omor au primit câte 30 zile de arest și mandat general de căutare

Crima din Cetireni: Tinerii bănuiți de omor au primit câte 30 zile de arest și mandat general de căutare

14
apr.,2018

0

Tinerii din Cetireni, r. Ungheni, bănuiți de omorul din 3 aprilie 2018 și care au fugit în Federația Rusă imediat după înfăptuirea crimei, au primit câte 30 zile de arest și mandat de căutare generală. Decizia a fost luată vineri, 13 aprilie, de către magistrații Judecătoriei Ungheni, comunică portalul CrimeMoldova.


Vedeți: Crimă teribilă în r. Ungheni: Doi minori au fost găsiți înjunghiați și îngropați în pădurea de lângă s. Cetireni

Potrivit sursei, șeful Procuraturii raionului Ungheni, Eduard Florea, a declarat că mandatul de arest a fost aplicat la solicitarea procurorilor.

„Magistrații au acceptat în totalitate demersul procurorilor. După aplicarea măsurii, astăzi, oamenii legii urmează să anunțe cei doi suspecți în căutare generală”, a afirmat Eduard Florea.

Aceași sursă mai menționează că procurorul a precizat că forțele de ordine din Republica Moldova vor colabora cu cele din Federația Rusă pentru a identifica suspecții. „Urmează ca bănuiții să fie localizați și reținuți, după care aceștia vor fi extrădați în Republica Moldova”, a spus Florea.

Amintim că: Tragedie fără margini s-a produs în satul Cetireni, raionul Ungheni. Cadavrele a doi adolescenți, de 15 și 17 ani, care au fost uciși la începutul lunii aprilie, au fost descoperite îngropate într-o fâșie forestieră din apropierea aceleași localității. Corpurile celor doi au fost găsite duminică, 8 aprilie 2018 , în jurul orei 19.00, de către forțele de ordine care au fost alertate de dispariția celor celor doi de către rude

Cei doi adolescenți în vârstă de 15 si 16 ani, găsiți ingropati in padure si principalii suspecti de omorul acestora erau prieteni buni si ar fi stat impreuna in noaptea in care s-a produs tragedia. Asta spune mama unuia dintre tinerii omorâti.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru omor și dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă de la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte