Crimă teribilă în r. Ungheni: Doi minori au fost găsiți înjunghiați și îngropați în pădurea de lângă s. Cetireni

Home  >>  Basarabia  >>  Crimă teribilă în r. Ungheni: Doi minori au fost găsiți înjunghiați și îngropați în pădurea de lângă s. Cetireni

Crimă teribilă în r. Ungheni: Doi minori au fost găsiți înjunghiați și îngropați în pădurea de lângă s. Cetireni

10
Apr,2018

4

Tragedie fără margini în satul Cetireni, raionul Ungheni. Cadavrele a doi adolescenți, de 15 și 17 ani, care au fost uciși la începutul lunii aprilie, au fost descoperite îngropate într-o fișie forestieră din apropierea aceleași localității. Corpurile celor doi au fost găsite duminică, în jurul orei 19.00, de către forțele de ordine care au fost alertate de dispariția celor celor doi de către rude, informează TV8Sursa mai menționează că din primele cercetări, poliția a stabilit că dublul omor a fost comis la data de 3 aprilie, de către doi prieteni de-ai victimelor, în vârstă de 20 de ani, care sunt originari din același sat. În acea zi, adolescenţii s-au dus cu căruţa în vizită la unul dintre suspecţii, care au fugit peste două zile în Federaţia Rusă.

Update: (sursa ProTV)

Cei doi adolescenti in varsta de 15 si 16 ani, gasiti ingropati in padure si principalii suspecti de omorul acestora erau prieteni buni si ar fi stat impreuna in noaptea in care s-a produs tragedia. Asta spune mama unuia dintre tinerii omorati.

Femeia ne-a povestit ca chiar in ziua in care a disparut de acasa fiul ei, familia a inceput sa-l caute. Mama adolescentului de 16 ani ne-a spus ca inainte de tragedie toti patru, cei doi adolescenti de 15 si 16 ani si cei doi suspecti de 20 de ani au mers impreuna la o casa care apartine bunicilor unuia dintre suspecti. Acolo, dupa ce toti patru ar fi baut impreuna, intre ei s-ar fi iscat o cearta, mai spune femeia. Nu este clar ce s-a intamplat si care este motivul pentru care cei doi suspecti i-ar fi omorat pe cei doi adolescenti, insa femeia ne-a spus ca dupa ce a disparut fiul ei, ea a mers acolo, iar locuinta era plina de sange si arata ca dupa razboi.

Tot mama adolescentului ne-a mai spus ca dupa ce si-ar fi dat seama ce au facut, cei doi suspecti i-au invelit intr-o plapuma pe cei doi adolescenti, i-au pus intr-o caruta si i-au dus in padure, acolo unde i-au ingropat.

Pentru a sterge urmele, cei doi au dus caruta intr-un camp, mai departe de locul unde i-au ingropat pe adolescenti si au lasat-o acolo.

Ulterior, rudele au anuntat politia despre disparitia tanarului. A fost gasita caruta pe camp, iar dupa aceasta oamenii legii au descoperit si locul in care au fost ingropati baietii

La moment, cei doi suspecți sunt dați în căutare și încă nu au fost reținuți. Aceștia ar fi fugit în Federația Rusă la două zile de la săvârșirea dublei crime.

Pe acest caz a fost deschis în doar penal pentru „Omor”. Dacă vor fi găsiți şi le va fi demonstrată vinovăția, cei doi tineri riscă să-şi petreacă tot restul vieţii după gratii.

Contactat de stirilocale.md, ofițerul de presă al Inspectoratului de PolițieUngheni, Tatiana Solotcaia, a comunicatcă

„Rudele unui minor au anunțat poliția la 8 aprilie despre dispariția celor doi. În aceeași zi poliția a început căutările și în jurul orei 19:30 în pădurea din satul Cetireni au fost depistate cadavrele”.

Foto ProTV:


Comments

comments

4 Comments so far:

  1. […] 9 aprilie 2018, la intersecția străzilor Romană și Vasile Lupu din municipiul Ungheni, a avut loc un grav accident rutier. Două autoturisme de model Fiat Punto și BMW s-au ciocnit […]

  2. […] 15:00, în blocul amplasat pe adresa Ion Creangă nr. 21 din Cartierul Tineretului al municipiului Ungheni, s-a produs un […]

  3. […] că: Tragedie fără margini s-a produs în satul Cetireni, raionul Ungheni. Cadavrele a doi adolescenți, de 15 și 17 ani, care au fost uciși la începutul lunii aprilie, […]

  4. […] Crimă teribilă în r. Ungheni: Doi minori au fost găsiți înjunghiați și îngropați în pădu…/ Marin Bodrug […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moldova