Șase polițiști din mun. Ungheni au ajuns la spital în urma unui accident rutier pe traseul R3, în apropierea or. Ialoveni

Home  >>  Accident rutier  >>  Șase polițiști din mun. Ungheni au ajuns la spital în urma unui accident rutier pe traseul R3, în apropierea or. Ialoveni

Șase polițiști din mun. Ungheni au ajuns la spital în urma unui accident rutier pe traseul R3, în apropierea or. Ialoveni

5
Apr,2018

0

Șase angajați ai Inspectoratului de Poliție Ungheni, cu vârstele cuprinse între 21 și 39 ani, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din orașul Ialoveni. Impactul a avut loc în această dimineață, 5 aprilie, între un automobil de model Dacia Logan şi un camion de model Zil.

Potrivit oamenilor legii, accidentul a avut loc la ieșirea din orașul Ialoveni, după ce șoferul ZIL-ului nu a acordat prioritate Daciei.

Conducătorul ZIL-ului, în vârstă de 70 de ani, va fi pedepsit în funcție de traumatismele suferite de victime. Forțele de ordine spun că victimele erau angajați ai Inspectoratului de Poliție Ungheni și veneau la Chișinău pentru un control profilactic anual.

Potrivit informațiilor, șoferul camionului, nu a acordat prioritate automobilului de model Dacia Logan, în care se aflau cei șase polițiști. În rezultat, mașina s-a tamponat în partea laterală stânga a camionului.

Oamenii legii se deplasau la policlinica MAI din Chișinău pentru controlul profilactic anual planificat. În rezultatul impactului, aceștia au fost transportați cu diferite traume la un spital din capitală.

Cazul se investighează.

Sursa foto: Unimedia.md

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moldova