Drumurile municipale din Ungheni, adevărate „capcane” pentru „integritatea” autoturismelor

Home  >>  Accident rutier  >>  Drumurile municipale din Ungheni, adevărate „capcane” pentru „integritatea” autoturismelor

Drumurile municipale din Ungheni, adevărate „capcane” pentru „integritatea” autoturismelor

2
apr.,2018

2

În ultima perioadă, drumurile municipale din Ungheni, au devenit adevărate capcane pentru integritatea autoturismelor cere circulă prin Poarta de Vest. Datorită gradului avansat de „avariere” a stratului de asfalt de pe drumurile municipale, o sumedenie de conducători și posesori de mijloace de transport, se plâng că și-au avariat mijloacele pe 4 roți.

În acest context, am fost contact ieri de Eduard H, un locuitor al cartierului Dănuțeni din municipiu Ungheni, cu rugămintea de a face publică situația în care s-a pomenit. Potrivit tânărului, datorită situației catastrofale a drumurilor, mai mulți conducători auto au de suferit zilnic prin faptul că se deplasează pe drumurile municipale.

Conform mesajului scris de către Eduard H la redacția blogului bodrug. eu, dumnealui s-a ales cu o avelopă distrusă, și nu prima dată:

Stimate autor al blogului Bodrug.eu, Vreau să îmi fac publică istoria în care m-am pomenit. Deplasându-mă pe str. Ștefan cel Mare, din cartierul Dănuțeni spre sectorul Centru, un traseu destul de avariat în ultima perioadă, am „dat” cu mașina într-o groapă, proaspăt apărută pe carosbil. Groapa este amplasată în regiunea pantei ce face legătură dintre cartierul Ungheni Vale și Dănuțeni. Pe lângă faptul că îmi distrug zilnic partea legată de suspensie la automobil, ieri … mi-am distrus și anvelopa. Cine îmi recuperează prejudiciu? …. Că doar când mi se solicită să achit impozitul pentru circulația pe drumurile publice, nu mă întrabă nimeni dacă sunt sau nu deacord cu acest lucru. Noi achită,  …. dar unde-s drumurile?

În acelaș context, Eduard H a menționat că se va deplasa astăzi la Inspectoratul de Poliție Ungheni și Primăria Municipiului Ungheni pentru a depune o plângere și a solicita recuperarea prejudiciului, cel puțin pentru anvelopă …. de moment.

În continuare, puteți vizualiza și dovada foto / video:

Vedeți și: 
1. Welcome to Ungheni: Cum arată intrarea în Poarta de Vest a Republicii Moldova
2. (Foto / Video) Welcome to Ungheni: Cum arată la str-la G. Bănulescu-Bodoni din cartierul Dănuțeni.

2 Comments so far:

  1. […] 15 aprilie 2018, Denis X, locuitor al municipiului Ungheni, s-a pomenit într-o situație mai delicată cu angajații stației peco „VENTO” de pe strada […]

  2. […] Criuleni, Drochia, Fălești, Florești, Hâncești, Nisporeni, Orhei, Soroca, Strășeni, Ungheni, mun. Bălți, mun. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte