Crimă de Florii în s. Medeleni din r. Ungheni. Un bărbat a fost înjunghiat în plină stradă de niște tineri

Home  >>  Articol preluat  >>  Crimă de Florii în s. Medeleni din r. Ungheni. Un bărbat a fost înjunghiat în plină stradă de niște tineri

Crimă de Florii în s. Medeleni din r. Ungheni. Un bărbat a fost înjunghiat în plină stradă de niște tineri

1
Apr,2018

14

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a decedat, după ce s-a luat la ceartă cu trei tineri, iar unul dintre ei i-a tăiat gâtul cu un cuțit. Crima odioasă a avut loc astăzi, 1 aprilie, în jurul orei 14:50, în satul Medeleni, din raionul Ungheni, comunică portalul ImpactTV

Sursa mai comunică că Potrivit poliției, bărbatul era pe o stradă din localitate cu un amic de al său, când între cei doi și un grup din trei tineri cu vârste de 18 , 19 și 21 de ani, s-a iscat un conflict. La un moment, unul dintre  a scos un cuțit și i-a aplicat o lovitură victimei în regiunea gâtului, iar la scurt timp acesta a decedat.

Tinerii au dat bir cu fugiții, însă la scurt timp aceștia au fost reținuți pe urme fierbinți de oamenii legii. Cel care l-a înjunghiat pe bărbat s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 19 ani. Acesta și-ar fi recunoscut vina, le-a arătat polițiștilor unde a aruncat cuțitul și a fost reținut pentru 72 de ore.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a comis crima, iar dacă tânărul reținut va fi găsit vinovat, acesta riscă ani grei de pușcărie.

Comments

comments

14 Comments so far:

 1. Veronica spune:

  Nui nimic adevărat. Tinerii au 16 18 și 20 de ani. Cel de 16 la tăiat pe barbat. Postați doar minciuni.

  • Marin spune:

   Veronica, noi nu am postat nimic din capul nostru.

   Chiar de la începutul articolului este specificat:

   „Un bărbat în vârstă de 47 de ani a decedat, după ce s-a luat la ceartă cu trei tineri, iar unul dintre ei i-a tăiat gâtul cu un cuțit. Crima odioasă a avut loc astăzi, 1 aprilie, în jurul orei 14:50, în satul Medeleni, din raionul Ungheni, comunică portalul ImpactTV”

 2. […] ultima perioadă, drumurile municipale din Ungheni, au devenit adevărate capcane pentru integritatea autoturismelor cere circulă prin Poarta de […]

 3. Buclis olga spune:

  Fetelor dc le țineți dreptate, și va vă faceți într-o ureche acum că nu-l cunoașteți pe acel om…daca sunteți dintrun sat cu el….și că în acest omor est implicat și un frate de-al vostru…din cate vorbește lumea chear el și la înjunghiat….

  • Veronica spune:

   Am mentionat normal ca personal nul cunosc pe acel om, doar știu Cum îi spune prin sat. Și e normal ca îl vom apara pe fratele nostru, dar de înjunghiat nu se știe exact. Siiii. ….. Dacă vrei sa afli mai multe informații nu cauta prin comentarii , dar informeazăte de la politie dacă ești atit de curioasă.

   • Diana schendra spune:

    Cum nu se stie puteti voi sal aparati oricum va putrezi la inchusoare tu ca sora o trebuit sa te ocupi te fratetu

    • Diana schendra spune:

     Este un criminal la asa persoane nu lii locu in sat

     • Diana schendra spune:

      Fa lepadaturilor nu vii rusine sa scriti minciuni . Fa mamica noastra vi lo hranit cu lapte si bucatica de pine io dato fa proasto mamica mea vi lo crescut pe cind mata inbla cu bautu .. sa nu va vad prin sat ca va in nadus eu cu minile mele cu fratetu o virit cutitul in fratele meu…. toata lumea stie ca mamica lo hranit nu se ducea de la poarta pina nui dadea de mincat …. fa lepadaturilor mamica nea crescut cu atentie si educatie nu nea crescut banditi ca voi … Eu sint Ana schendra sora lui Vasile si o bucata de inima de la frateli pe care fratetu ea luat viata ….. sunteti risurile satului si lepadaturile satului se alatura si cumnata Diana si cei lalti frati si surori

   • Nina spune:

    Veronica, da tu tre sa fii o nesimtita ca si fratele tau ucigas. Cum nu se stie de injunghiat daca barbatul a murit pe loc si fratele tau care la injunghiat a fugit de la fata locului??? Iaka aici nustiu cine e mai rau, ca ei cum sunt timp de 47 de ani omoruri nu au facut, dar a tau a dovedit sa ucida oameni si sa le taie gitul pina la 18. Puscaria sal manince.

   • Diana Schendra spune:

    Sa va fie rusine …… nu se posteasa minciuni sau vrei sa zici ca fratetu nui criminal ?

 4. Alexandru spune:

  De cînd stiu in medeleniu cela traiesc niste prosti….. stiu numai sa duca paharul la gura mai mult nu shtie nica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moldova