Inițiativă civică: Se anunță marea „Curățenia de primăvară în mun. Ungheni”

Home  >>  Basarabia  >>  Inițiativă civică: Se anunță marea „Curățenia de primăvară în mun. Ungheni”

Inițiativă civică: Se anunță marea „Curățenia de primăvară în mun. Ungheni”

25
mart.,2018

0

Zilele acestea, pe rețelele de socializare a fost lansată o inițiativă civică de salubrizare a unui sector din mun. Ungheni. Evenimentul a fost creat de un agent economic, rezident al municipiului.

Pe pagina evenimentului Curățenia de primăvară ! (Ungheni) de pe facebook, inițiativa civică este planificată pentru 31 martie 2018, în limitele orelor 12:00 – 16:00.

Totodată, în descrierea evenimentului se menționează:

Anual, în preajma sărbătorilor pascale, primăria desfășoară o activitate de amenajare și salubrizare a localității.

În perioada 15 martie – 15 mai, se desfășoară bilunarul ecologic în care vor fi efectuate activități de curățenie pe toate sectoarele din oraș, colectare a deșeurilor, înverzire, etc.

Întreprinderea Individuală „Caliga Valeriu” susține această activitate și invită toți Unghenenii să se implice în campania „Curățenia de primăvară” care va avea loc 31 martie, ora 12:00 !

Dacă îți iubești orașul și îți pasă de mediul înconjurător, vezi locația unde se va demara acestă activitate și vino să facem curat „lună” o mică porțiune a Capitalei de Vest.

Începem curățenia la ora 12:00, iar organizatorii vor asigura unelte de lucru, apă potabilă, mănuși de grădinărit, precum și alte elemente logistice necesare.

Strada și orașul sunt o prelungire a casei noastre.

#HaiCuNoi #CurățeniaDePrimăvară

Dacă aveți o idee sau o întrebare, nu ezitați să ne contactați. Tel. : 060680800

P.S. Redacția bodrug.eu susține asemenea inițiative civice și recomandă implicarea tuturor cetățenilor în activități de dezvoltare și promovare a imaginii Municipiului Ungheni.

Totodată, pentru mai multe detalii despre eveniment, nu ezitați să contactați autorul inițiativei la nr. 060680800 sau pe pagina de pe facebook a evenimentului: Curățenia de primăvară ! (Ungheni)

Împreună, Suntem o Forță – #ForțaUNGHENI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte