(Foto / Video) Welcome to Ungheni: Cum arată la str-la G. Bănulescu-Bodoni din cartierul Dănuțeni.

Home  >>  Basarabia  >>  (Foto / Video) Welcome to Ungheni: Cum arată la str-la G. Bănulescu-Bodoni din cartierul Dănuțeni.

(Foto / Video) Welcome to Ungheni: Cum arată la str-la G. Bănulescu-Bodoni din cartierul Dănuțeni.

13
Mar,2018

3

Problema calității drumurilor din mun. Ungheni constituie demult o problemă, nu doar pentru administrație ci și pentru locuitori. Un subiect aparte îl constituie străzile din sectorul Dănuțeni. Recent, am fost contactat de Iurie P., locuitor al cartierul Dănuțeni, str-la Gavril Bănulescu-Bodoni, care m-a rugat să fac public situația în care se află. În continuare, Vă prezint cum arată la str-la G. Bănulescu-Bodoni din cartierul Dănuțeni. Concluzia ….. o faceți singuri.Informație generală:

Denumire: Stradela Gavril Bănulescu-Bodoni

Locație: Mun. Ungheni, Sectorul Dănuțeni. Se învecinează cu str. Basarabia, Zamfir Arbure și intersectează cu strada Gavril Bănulescu-Bodoni .

Lungime: cca 0.3 km

Case de locuit: în jurul a 20 de gospodării (case pe pământ).         Situația la  zi:

Din motiv că pe această stradă nu este acces la rețeaua de canalizare municipală, nu sunt contruite măcar canale de scurgere a apelor pluviale, strada este mereu acoperită de un strat de „nano-tehnologie” sau, cum se spune în popor – GLODDin mărturiile persoanelor care locuiesc pe str-la. Gavril Bănulescu-Bodoni:

Iurie P.  „Suntem în secolul XXI, însă pentru a ajunge la strada Zamfir Arbure (aici circulă ruta municipală nr. 5), unde circulă transportul public, trebuie să folosim „caloșii” apoi încălțămintea normală. Maturii se mai descurcă, însă copiilor le este foarte greu. Plus la aceasta, avem și o porțiune în care este nevoie de „barcă sau scafandru”. De cele mai multe ori, serviciile de taxi ne refuză comanda sau suntem obligați să debarcăm la intersecție cu strada sus-menționată. Ce ne facem noi în situația de urgență în cazul în care nici Ambulanța nu ar avea acces?! …. Totodată, anul 2018 este, din nou, electoral … ” a conchis locuitorul, indignat la culme pe autoritățile municipale.

Video:


Comments

comments

3 Comments so far:

  1. […] Recomand să citiți și (Foto / Video) Welcome to Ungheni: Cum arată la str-la G. Bănulescu-Bodoni din cartierul Dănuțen… […]

  2. […] Vedeți și:  1. Welcome to Ungheni: Cum arată intrarea în Poarta de Vest a Republicii Moldova 2. (Foto / Video) Welcome to Ungheni: Cum arată la str-la G. Bănulescu-Bodoni din cartierul Dănuțen… […]

  3. […] 1 aprilie 2018, în municipiul Ungheni, s-a desfășurat cea de-a II-a ediție a Semimaratonul ”Ungheni 2018”, consacrat Zilei Europei. Evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului Ungheni, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moldova