O femeie din Ungheni a născut acasă gemeni. Ulterior, vecină a anunțat serviciul 903.

Home  >>  Articol preluat  >>  O femeie din Ungheni a născut acasă gemeni. Ulterior, vecină a anunțat serviciul 903.

O femeie din Ungheni a născut acasă gemeni. Ulterior, vecină a anunțat serviciul 903.

2
mart.,2018

0

O femeie din Ungheni a născut gemeni în noaptea de 1 martie: o fetiță și un băiețel. Ulterior, vecină a anunțat serviciul 903, iar o echipă s-a deplasat imediat la fața locului.

Gemeni. Imagine simbol.


Potrivit Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, ajunși la fața locului, medicii au constat că unul dintre copii era deja născut, așa că au asistat de urgență nașterea celui de-al doilea copil.

Micuții au venit pe lume chiar de 1 Martie, noaptea. Travaliul s-a declanșat pe neașteptate, așa că apropiații familiei au solicitat serviciul medical de urgență. La sosirea ambulanței, unul dintre bebeluși era deja născut. Medicii au ajutat femeia să aducă pe lume cel de-al copil.

Primul născut a fost un băiețel cu greutatea de aproximativ 1,6 kg, iar al doilea copil – o fetiță de aproximativ 1,3 kg. Mama și nou-născuții au primit îngrijirile medicale corespunzătoare la etapa de prespital și au fost transportați la maternitatea Spitalului Raional Ungheni.

De la începutul anului 2018, Serviciul de Asistență Medicală Urgentă a asistat al doilea caz de naștere de gemeni în condiții de prespital.

sursă: Moldova.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte