Festivalului Internațional „Mărțișor – 2018” în Muncipiul Ungheni

Home  >>  Basarabia  >>  Festivalului Internațional „Mărțișor – 2018” în Muncipiul Ungheni

Festivalului Internațional „Mărțișor – 2018” în Muncipiul Ungheni

26
feb.,2018

0

Primăria Municipiului Ungheni și Palatul de Cultură Ungheni au deosebita plăcere de a invita toți locuitorii Porții de Vest cât și oaspeții acestuia să participe la activitățile cultural – artistice dedicate sărbătorii Mărțișorului care se vor desfășura în perioada 1- 10 martie 2018, comunică Ungheni.md

 Deschiderea Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor  – 2018” va avea loc în prima zi de primăvară, începând cu ora 17:00. Pe scenă vor evolua Colectivele artistice de la Palatul de Cultură. Cu un recital deosebit de muzică populară ne va încânta invitatul special al serii interpretul Constantin Bahrin (România). Cele mai frumoase și originale mărțișoare vor fi expuse spre admirația publicului în cadrul unei expoziții – târg. Intrarea este liberă.

Vă așteptăm la un spectacol muzical de excepție cu renumiții interpreți Irina Loghin și Fuego pe data e 2 martie 2018, ora 19:00. Intrarea este cu bilete.

Studioul muzical-coregrafic „Mini – Song” și studioul de dans popular „Unghenenii”  vor evolua pe data de 3 martie 2018, începând cu ora 15:00. Intrarea este liberă.

Pe data de 4 martie 2018, ora 12:00 pe scena Palatului de Cultura va evolua Studioul de dans oriental „Arabic Belly Dance”, iar începând cu ora 14:00 vă așteaptă la un spectacol de dans popular ansamblul de dans popular „Struguraș” și studioul de dans popular „Lăstărel”. Intrarea este liberă.

Un concert dedicat primăverii și mărțișorului vor prezenta și colectivele Școlii de Muzică din Ungheni pe data de 5 martie, ora 15:00. Intrarea este liberă.

Pe data de 6 martie 2018, ora 16:00 pe scena Palatului de Cultură vor evolua micuții de la Studioului muzical „Do – re – Mici”. Intrarea este liberă.

Un concert inedit de muzică popular cu participarea Orchestrei de Muzică Populară „Mugurel”, dirijor Ion Dascăl și renumiții interpreți de muzică populară Constantin Rotaru, Rodica Buhnă, Igor Rusu, Natalia Munteanu și Silvia Zagoreanu va avea loc pe data de 7 martie 2018, ora 17:00. Intrarea este cu invitații.

Închiderea Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor – 2018” va avea loc pe data de 10 martie 2018, ora 14:00. Pe scenă vor evolua Colectivele artistice de la Palatul de Cultură. Intrarea este liberă.

Primăria Municipiului Ungheni în comun cu colectivul Palatului de Cultură Ungheni Vă așteptă cu drag la „Mărțișor – 2018”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte