Anunț: S-au găsit bani în centrul mun. Ungheni. Proprietarul este rugat să se adreseze la IP Ungheni

Home  >>  Basarabia  >>  Anunț: S-au găsit bani în centrul mun. Ungheni. Proprietarul este rugat să se adreseze la IP Ungheni

Anunț: S-au găsit bani în centrul mun. Ungheni. Proprietarul este rugat să se adreseze la IP Ungheni

26
feb.,2018

0

Stimați Ungheneni, încă o dată m-am convins că în Poarta de Vest locuiesc unii din cei mai cinstiți oameni, nu toți, dar – majoritatea.Despre acest lucru vă relatez în următorul anunț:
Cu puțin timp în urmă am primit un mesaj pe facebook în care Doamna Lilia Covaliov mă informa că a găsit o anumită sumă de bani în centru municipiului. Banii au fost transmiși la Inspectoratul de Poliție Ungheni pentru a fi identificat proprietarul.
Mesajul sună în felul următor:

„Bună Ziua. Cum aș putea să postez pe pagina Ungheni astfel de anunț ?

La 24 februarie, în jurul orelor 13:30, în fața magazinului ”Salamer” de pe str. Națională, au fost găsiți bani în sumă de 1 mie xxx lei. Persoana care a pierdut banii este rugată să se apropie la sediul Inspectoratului de Poliție Ungheni de pe str. Națională 20, pentru recuperarea lor.”

Prin gestul doamnei Lidia, dăm dovadă de omenie și de faptul că termenul de „Unghenean” nu înseamnă doar origine geografică ci și mărinimie. Cel puțin, așa cred.

Cu cât mai multe persoane ca Doamna Lidia, cu cât societatea noastră va deveni mai bună și mai civilizată.

Respect și Plecăciune, Doamna Lidia Covaliov.

P.S Suma de bani găsită de Doamna Lidia constitue 1 mie și ceva. Doar proprietarul conoaște exact suma. Am scris intenționat suma nedeplină pentru a exclude participarea unor „escroci”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte