Top 10 cele mai populare articole de pe blogurile moldovenești pentru ianuarie 2018, în versiunea platformei Blogtop.md

Home  >>  Articol preluat  >>  Top 10 cele mai populare articole de pe blogurile moldovenești pentru ianuarie 2018, în versiunea platformei Blogtop.md

Top 10 cele mai populare articole de pe blogurile moldovenești pentru ianuarie 2018, în versiunea platformei Blogtop.md

10
feb.,2018

1

Platforma Blogtop.md a prezentat zilele acestea Top 10 cele mai populare articole de pe blogurile moldovenești pentru luna ianuarie a anului 2018.Autorul topului menționează că:

„Conform monitorizării platformei Blogtop, printre autorii care au avut articole pe placul publicului în luna ianuarie, au fost Elena Robu, Dumitru Alaiba, Mama în IE, Svetlana Vizitiu, Dia’s Ideas și Marin Bodrug.

Vedeți și Top 10 cele mai populare articole de pe blogurile moldoveneșt pentru noiembrie 2017, în versiunea platformei Blogtop.md.

Cele mai populare articole au adunat împreună peste 9 mii de reacții în Social Media. Continuă să citești pentru a afla cine sunt bloggerii care au fost cei mai vizibili în perioada monitorizată, și mai ales, care sunt cele mai virale subiecte din luna ianuarie.”

Printre cele mai populare articole ale lunii ianuarie se regăsesc:

Da, a fost mai mult de un miliard. / Dumitru AlaibaPatriarhul Rusiei, din nou la Chișinău. Patriarhul României, încă niciodată / Elena RobuSă nu-mi pângăriți Nisporeni-ul! / Mama în IEZinaida Jioară, a 90a protagonistă la Clubul Impresii din viata si carti / Svetlana VizitiuPovestea Noastra, Moldoveneasca / Dia’s Ideas

Ce aș face în locul lui Dodon / Dumitru Alaiba

Oameni adevăraţi / Svetlana VizitiuPovestea Elenei Cîrlig, basarabeanca de la Roma care s-a întâlnit cu președintele Italiei / Elena RobuMoldoveanul după 1 an „La Italia”. O parodie a celor de la Banca de Bancuri despre moldovenii, care după 1 an de zile, uită de unde au pornit. / Marin BodrugOne Comment so far:

  1. […] Aceași sursă mai menționează că toți bloggeri înregistrați pe Blogtop au publicat 756 articole articole în prima luna a anului. Cele mai populare articole au fost prezentate anterior într-o analiză separată. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte