„Tehnici electorale în ajutorul comunității”: Au scris cu vopsea „Navaliny” pe zăpada neevacuată din curțile blocurilor din Moscova și a funcționat. Au fost imediat evacuate!

Home  >>  Articol preluat  >>  „Tehnici electorale în ajutorul comunității”: Au scris cu vopsea „Navaliny” pe zăpada neevacuată din curțile blocurilor din Moscova și a funcționat. Au fost imediat evacuate!

„Tehnici electorale în ajutorul comunității”: Au scris cu vopsea „Navaliny” pe zăpada neevacuată din curțile blocurilor din Moscova și a funcționat. Au fost imediat evacuate!

10
feb.,2018

0

Au scris cu vopsea „Navaliny” pe zăpada neevacuată din curțile blocurilor din Moscova și a funcționat. Au fost imediat evacuate! Despre acest lucru comunică pe blogul său Ilya VarlamovAngajații întreprinderii de gestiune a fondului locativ „Locuitorii cartierului Nagornâi” din Moscova a venit în termeni record pentru a curăța zăpadă neevacuată în curte, în cazul în care în mai multe locuri a fost scris cu verde vopsea verde numele cadidatului din opoziție –  Alexei Navalny / Navalnâi.


Gluma despre faptul că în acest mod Angații ÎMGFL vor evacua rapid zăpada a apărut recent și a devenit virală, atât în mediul online cât și aplicată în practică. :Cazul din cartierul Nagornâi a demonstrat că acestă „tehnică electorală” funcționează cu adevărat.

Într-adevăr, în 4 ore au apărut angajații ÎMFGL și au început să evacueze gheața și zăpada cu inscripția „Navalny” pe ea. 

„Marasmul de stat” în atribuțiile de serviciul ale angajaților municipali.

Wow.

Alexey Navalny

P.S.: Avem și în Republica Moldova un caz „asemănător”.

În decembrie 2017 / ianuarie 2018, pe tomberoanele din mun. Bălți „a apărut” portretul Primarului Municipiului și liderului formațiunii „Partidul Nostru” – Renato Usatâi, și inscripția în limba rusă – „Partidul Gunoaielor”.Cine de la cine s-a inspirat, deja istoria ne va spune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte