Ungheni // În urma unei certe, un bărbat din Boghenii Vechi, l-ar fi împuşcat în picior pe un consătean

Home  >>  Articol preluat  >>  Ungheni // În urma unei certe, un bărbat din Boghenii Vechi, l-ar fi împuşcat în picior pe un consătean

Ungheni // În urma unei certe, un bărbat din Boghenii Vechi, l-ar fi împuşcat în picior pe un consătean

9
Feb,2018

1

Un bărbat din localitatea Boghenii Vechi, raionul Ungheni este învinuit că l-ar fi împuşcat în picior pe un cumătru de-al său, originar din r. Anenii Noii. Și-ar fi pierdut răbdarea şi, astfel, a adus arma şi a tras. Incidentul s-a petrecut noaptea pe 8 februarie 2018, în jurul orei 01.30, se comunică în cadrul emisiunii Unitatea de Gardă.Aceași sursă mai comunică că potrivit poliţiei, individul se afla în ospeţie, acolo unde s-ar fi luat la ceartă cu un tânăr în vârstă de 29 de ani. După mai multe replici tăioase, tipul a ieşit pe uşă, iar peste câteva minute a revenit ţinând în mână o armă. Fără ca să zăbovească mult, acesta a tras cu arma în piciorul drept al tânărului. Şi, totul sub privirile altor oaspeţi, prezenţi şi ei.

Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Raional Ungheni. Acolo medicii i-au oferit ajutor medical, iar apoi a fost internat.

Din declaraţiile medicilor, victima se află în afara oricărui pericol. Totodată, ofiţerii au stabilit că individul care a efectuat împuşcătura, deţinea arma legal, întrucât este membru al Asociaţiei de Vânători şi Pescari. Cu toate acestea, arma a fost ridicată până la stabilirea tuturor circumstanţelor.


În urma celor întâmplate, suspectul riscă să fie tras la răspundere, în funcţie de leziunile provocate victimei.

Comments

comments

One Comment so far:

  1. […] de 80 de metri, puterea maximă e de 1500 kw și va furniza curent electric pentru comuna Boghenii Noi. Când și cum, nu se știe […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moldova