Atenție șoferi: Toate traseele mun. Ungheni (intrare/ieșire), patrulat și astăzi de agenții INP dotați cu „RADAR”

Home  >>  Accident rutier  >>  Atenție șoferi: Toate traseele mun. Ungheni (intrare/ieșire), patrulat și astăzi de agenții INP dotați cu „RADAR”

Atenție șoferi: Toate traseele mun. Ungheni (intrare/ieșire), patrulat și astăzi de agenții INP dotați cu „RADAR”

9
feb.,2018

0

Serviciul „InfoTrafic” al Inspectoratului Național de Patrulare, informează că Echipajele mobile ale Inspectoratului Național de Patrulare (INP), dotate cu dispozitive pentru măsurarea vitezei de deplasare de tip „RADAR”, vor activa și astăzi, 9 februarie, pe mai multe trasee din țară. Cele mai multe trasee în care vor patrula echipaje dotate cu RADAR sun în r. Ungheni.Referitor la traseul național R 1: Chișinău – Ungheni, km 70 – 128, agenții Inspectoratului Național de Patrulare dotați cu dispozitive pentru măsurarea vitezei de deplasare de tip „RADAR”, vor patrula pe segmentul dintre PTFS Sculeni – Mun. Ungheni – or. Cornești.

R 1: Chișinău – Ungheni, km: 70 – 128 :R-16 Taxobeni (r. Fălești) – PTFS Sculeni


R-17 Făgădău (r. Fălești) – R1 PârlițaR 42 Bărboieni (r. Nisporeni) – sectorul Dănuțeni, mun. UngheniTotodată, INP informează că la această oră pe teritoriul țării traficul rutier se desfășoară în condiții de ceață, vizibilitate fiind redusă, iar carosabilul este umed. Astfel, pentru prevenirea situațiilor de risc pe timp de ceață INP recomandă conducătorilor auto:
– nu vă angajați în depășiri neasigurate;
– utilizați luminile de întâlnire şi a celor de ceață;
– păstrați o distanță mai mare față de mașina care circulă în față;

Pietonii sunt îndemnați să poarte haine de culoare deschisă pentru a fi vizibili de către șoferi și să traverseze strada numai pe trecerea de pietoni. Menționăm că inspectorii de patrulare se află la datorie pe traseele naționale şi activează în regim sporit pentru siguranța cetățenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte