Ungheneanul Nicolae Gaiduc – portdrapelul Republicii Moldova la Jocurile Olimpice din PyeongChang

Home  >>  Articol preluat  >>  Ungheneanul Nicolae Gaiduc – portdrapelul Republicii Moldova la Jocurile Olimpice din PyeongChang

Ungheneanul Nicolae Gaiduc – portdrapelul Republicii Moldova la Jocurile Olimpice din PyeongChang

8
feb.,2018

1

Ungheneanul Nicolae Gaiduc va fi portdrapelul Republicii Moldova la ceremonia de deschidere a Jocurile Olimpice de Iarnă de la Pyeongchang (Coreea de Sud), care se vor desfășura în perioada 9-25 februarie 2018. Deschiderea oficială este programată pentru vineri, 9 februarie, ora 13.00 (ora Moldovei), transmite IPN.„Sunt onorat că am această ocazie de a fi portdrapelul Republicii Moldova la Jocurile din PyeongChang. Cu siguranță, vor fi emoții de nedescris. Abia aștept să debutez la o ediție a Jocurilor Olimpice”, a declarat Nicolae Gaiduc pentru IPN.

Nicolae are 21 de ani și este născut la Ungheni. A început să practice schi fond la vârsta de 14 ani, la Poligonul Dinamo, sub comanda Nadejdei Bria, prezentă și ea la PyeongChang.

Mai multe detalii despre Nicolae Gaiduc puteți citi pe

Nicolae Gaiduc – Ungheneanul ce va reprezenta Moldova la Jocurile Olimpice de Iarnă din Corea de Sud (Pyeongchang, 9-25 februarie 2018)One Comment so far:

  1. […] bărbat din localitatea Boghenii Vechi, raionul Ungheni este învinuit că l-ar fi împuşcat în picior pe un consătean. Şi-ar fi pierdut răbdarea şi, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte