Carolina Gorun – Ungheneanca din Semifinala Eurovision Song Contest România 2018

Home  >>  Basarabia  >>  Carolina Gorun – Ungheneanca din Semifinala Eurovision Song Contest România 2018

Carolina Gorun – Ungheneanca din Semifinala Eurovision Song Contest România 2018

2
feb.,2018

0

În ediția Eurovision Song Contest 2018, România are toate șansele să fie reprezentată de către o tânără Ungheneancă – Carolina GORUN. Tânăra interpretă este originară din com. Pârlița, r. Ungheni.

Carolina GORUN / Facebook


Tânăra Ungheneancă își va încerca norocul în a 3-a Semifinală Eurovision Song Contest din România, care va avea loc în acestă duminică (4 februarie 2018) la Teatrul Național „Marin Sorescu” din mun. Craiova.

Basarabeanca va încerca să convingă jurații și publicul românesc și să acceadă în finală Eurovision 2018 România.

Carolina Gorun va concura în ce de-a 3-a semifinală a preselecției naționale din România cu piesa „Reach Out for the Stars”.

„Îmi doresc să reprezint România la Eurovision, dar este și o doză de publicitate și promovare”, a declarat Ungheneanca pentru emisiunea „Prima Oră” de la Prime TV.

În acest an, preselecția națională pentru Eurovision Song Contest din România este organizată în 5 semifinale în care 3 candidați vor accede spre marea finală. Astfel, Carolina Gorun participă pe 4 februarie în a treia semifinală transmisă în direct, timp de două ore, între 21.00 şi 23.00, la TVR, dar și pe facebook.

Facebook: Carolina GORUN și El Radu, ambii Ungheneni, ambii din Pârlița


Carolina Gorun a mai participat anii trecuţi şi la preselecţiile pentru Eurovision Moldova, iar în 2010 a ajuns până în finală.

Piesa „Reach Out for the Stars” cu care Carolina candidează la Marele Trofeu din Lisabona, poate fi audiată aici:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte