Săniuș cu sfârșit tragic // Un copil de 12 a murit strivit de roțile unui camion în s. Pitușca din r. Călărași

Home  >>  Accident rutier  >>  Săniuș cu sfârșit tragic // Un copil de 12 a murit strivit de roțile unui camion în s. Pitușca din r. Călărași

Săniuș cu sfârșit tragic // Un copil de 12 a murit strivit de roțile unui camion în s. Pitușca din r. Călărași

26
ian.,2018

0

Un accident tragic a avut loc ieri, 25 ianuarie 2018, în satul Pitușca din r. Călărași. Un băiețel în vârstă de 12 ani a murit pe loc, după ce a intrat cu sania sub roțile unui camion. Accidentul a avut loc în jurul orei 15:20. Despre acest lucru comunică portalul Deschide.md

Accident Săniuș Pitușca

Totul s-a intamplat la o intersecție din preajma unei gradinițe din satul Pitușca, raionul Călărași. Potrivit politiei, copilul era la săniuș și luneca la vale de pe un derdeluș, nimerind într-o intersecție, iar la un moment dat a intrat cu sania într-un camion care trecea pe acolo.

La volanul camionului de model „Ural” se afla un bărbat în vârstă de 38 de ani, care conform poliției, acesta se deplasa regulamentar, iar analizele au demonstrat că nu se afla în stare de ebrietate.

Tragedie Pitușca, deschide.md

Sursa foto: Deschide.md


Imediat a fost anunțată poliția și medicii, victima insa nu mai dadea semne de viata.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Călărați, Veronica Jacota, tragedia s-a produs într-o intersecție. Copilul a intrat cu sania sub roțile unui camion, iar în urma traumelor primite a decedat pe loc. Barbatul este anchetat acum de oamenii legii, pe numele lui fiind pornit un dosar penal. Daca va fi gasit vinovat, el s-ar putea alege cu o pedeapsa de pana la 7 ani de inchisoare.

Tragedie Pitușca deschide.md

Sursa foto: Deschide.md


Amintim că pe 18 ianuarie 2018, în mun. Strășeni a avut loc un accident similar. Un copil care se afla la săniuş pe strada 1 Mai spre strada Unirii a intrat sub roata unei maşini care se deplasa regulamentar pe strada Unirii a oraşului. Minorul a fost transportat de urgenţă în stare gravă la spital cu fractura femurului stâng.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte