Foto // Accident teribil: Patru angajați ÎS Poșta Moldovei au decedat în urma unei coliziuni auto

Home  >>  Accident rutier  >>  Foto // Accident teribil: Patru angajați ÎS Poșta Moldovei au decedat în urma unei coliziuni auto

Foto // Accident teribil: Patru angajați ÎS Poșta Moldovei au decedat în urma unei coliziuni auto

26
Ian,2018

1

Patru angajați ai Poșta Moldovei au decedat pe loc, după ce mașina VAZ în care se deplasau și care aparținea instituției, s-a tamponat violent cu un camion DAF. Șoferul camionului a suferit traumatizme ușoare, anunță Inspectoratul General al Poliției.

Descarcerare Poșta Moldovei

În această dimineață, în jurul orei 09:40 minute, Serviciul 901 a fost alertat și informat despre producerea unui accident de circulație, în apropiere de localitatea Mihăilenii Vechi, raionul Rîșcani. În consecință, patru persoane și-au pierdut viața și a fost nevoie de intervenția de descarcerare.

Descarcerare Poșta Moldovei 1

La locul accidentului, a intervenit o echipă de salvatori și pompieri, care au acționat pentru descarcerarea corpurilor neînsuflețite a trei persoane, din fiarele mașinii. Potrivit informațiilor operative, se cunoaște că în accidentul rutier au fost implicate două mijloace de transport, un camion de model MERCEDES și un automobil VAZ.

Descarcerare Poșta Moldovei 3

În ultimul se aflau cele patru persoane care au murit, bărbați cu vîrste de 24, 34, 35 și 64 de ani. Circumstanțele accidentului și cauza acestuia urmează să fie investigate de către organele de drept. În context, conducătorii auto sînt rugați să fie prudenți la volan, pentru a evita astfel de cazuri cu pericol pentru viață.

Descarcerare Poșta Moldovei 2

Referitor la acest caz tragic, ÎS Poșta Moldovei a remis un comunicat.

Accident Poșta Moldovei

sursa: Inspectoratul General al Situațiilor de Urgență

Comments

comments

One Comment so far:

  1. Pot ajuta la recuperarea daunelor morale si materiale, pentru victimile accidentelor de circulatie de la RCA-ul soferului vinovat.
    https://www.despagubirivictimeaccidenteauto.com/
    0720947252 0771361353 – Boeriu Catalin e-mail- [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moldova