Nicolae Gaiduc – Ungheneanul ce va reprezenta Moldova la Jocurile Olimpice de Iarnă din Corea de Sud (Pyeongchang, 9-25 februarie 2018)

Home  >>  Articol preluat  >>  Nicolae Gaiduc – Ungheneanul ce va reprezenta Moldova la Jocurile Olimpice de Iarnă din Corea de Sud (Pyeongchang, 9-25 februarie 2018)

Nicolae Gaiduc – Ungheneanul ce va reprezenta Moldova la Jocurile Olimpice de Iarnă din Corea de Sud (Pyeongchang, 9-25 februarie 2018)

25
Ian,2018

3

Un unghenean va participa la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Pyeongchang (Coreea de Sud), care se vor desfășura în perioada 9-25 februarie 2018. Este vorba de Nicolae Gaiduc, care va evolua la proba ski fond. Acesta a acumulat numărul de puncte și concursuri necesare pentru a se califica, dar urmează să obțină, în această săptămână, și confirmarea din partea Federației Internaționale de Profil. Despre acest lucru comunică ziarul Unghiul.

Nicoale Gaiduc

Aceași sursă mai menționează că Nicolae Gaiduc (21 ani) a absolvit Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din mun. Ungheni, actualmente este student la Universitatea de Educație Fizică și Sport din Chișinău. Cariera sportivă și-a început-o la fosta Școală de Atletism din Ungheni, antrenor Mihai Grosu. Acesta ne spune despre Nicolae: „Primăvara, vara și toamna el e atlet, pentru a se păstra în formă, și numai în anotimpul rece face sporturile de iarnă”.

Nicolae Gaiduc facebook

Facebook: Nicolae Gaiduc

Nicolae este născut la 23 iulie 1996 în mun. Ungheni și este membru al Clubul Sportiv Central „Dinamo“ Chişinău.

Nicolae Gaiduc este al cincilea sportiv unghenean care participă la Jocurile Olimpice. Reamintim cititorilor că ceilalți sunt Valentina Delion, Valeriu Vlas, Efim Moțpan, foști elevi ai Școlii de Atletism, și boxerul Octavian Țîcu.

sursa: Unghiul

Comments

comments

3 Comments so far:

  1. […] locuitori ai raionului Ungheni au fost condamnaţi la închisoare pentru trafic de fiinţe umane, în scop de exploatare sexuală. […]

  2. […] Parcul Central din municipiul Ungheni continua lucrările de instalarea a elementelor de joacă. În acest context, autoritățile […]

  3. […] Nicolae Gaiduc – Ungheneanul ce va reprezenta Moldova la Jocurile Olimpice de Iarnă din Corea de … […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moldova