Tragedie pe traseul R1 Ungheni-Sculeni. Un pieton a fost lovit mortal la ieșire din s. Zagarancea.

Home  >>  Accident rutier  >>  Tragedie pe traseul R1 Ungheni-Sculeni. Un pieton a fost lovit mortal la ieșire din s. Zagarancea.

Tragedie pe traseul R1 Ungheni-Sculeni. Un pieton a fost lovit mortal la ieșire din s. Zagarancea.

24
ian.,2018

1

Un accident tragic a luat viața unui bărbat de 31 ani din s. Zagarancea din raionul Ungheni. Tânăr și-a găsit sfârșitul în timp ce încerca să ajungă acasă.Tragedia s-a produs ieri, 23 ianuarie 2018, în jurul orei 17.50. Pietonul ar fi mers pe partea carosabilă, posibil, nu s-ar fi gândit niciodată că un asemenea gest îi va aduce sfârșitul, comunică ziarul Unghiul

cms-image-000026414


Aceași sursă mai comunică că potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Ungheni, Lilia Covaliov,

„La adresa serviciului de gardă a parvenit o înștiințare telefonică despre comiterea unui accident rutier, soldat cu decesul unei persoane. Deplasându-se la fața locului, polițiștii au constatat că pe traseul R-1 Ungheni- Sculeni, la ieșire din satul Zagarancea, un cetățean în vârstă de 43 ani, conducând automobilul de model ”Toyota Land Cruiser”, a tamponat un pieton, care în urma traumelor primite a decedat la fața locului. În urma testării alcoolscopice s-a constatat că șoferul nu se afla în stare de ebrietate.

Accident Zagarancea


Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală prin prisma art. 264 al. 3 lit. b ( accident rutier soldat cu decesul unei persoane). Dacă bărbatul va fi găsit vinovat riscă o pedeapsă de la 3 la 7 ani cu închisoarea și cu privarea de drept de a conduce mijloace de transport timp de 4 ani.

Potrivit reporterilor de la Canal 3, oamenii legii au stabilit că un bărbat, în vârstă de 43 de ani, aflat la volanul unui automobil marca Toyota, ar fi lovit pietonul, care s-ar fi deplasat pe marginea drumului.

Fiind supus testului de alcoolemie, s-a constat că şoferul nu se afla în stare de ebrietate, iar din informaţiile preliminare se cunoaşte că acesta nu s-ar fi deplasat cu viteză excesivă.

Accident Zagarancea UG

Deocamdată, nu se cunoaşte cauzele exacte ale producerii tragediei, anchetatorii urmând să stabilească toate circumstanţele.One Comment so far:

  1. […] ce Judecătoria Ungheni a trecut în circumscripția Curții de Apel Chișinău, o parte dintre avocații din această […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte