Foto // „Inspirat de Hollywood”: un bărbat din Ungheni, s-a înnarmat cu o rangă metalică și cagulă pe cap și a furat un terminal de plată.

Home  >>  Articol preluat  >>  Foto // „Inspirat de Hollywood”: un bărbat din Ungheni, s-a înnarmat cu o rangă metalică și cagulă pe cap și a furat un terminal de plată.

Foto // „Inspirat de Hollywood”: un bărbat din Ungheni, s-a înnarmat cu o rangă metalică și cagulă pe cap și a furat un terminal de plată.

23
Ian,2018

1

Un jaf mai puțin obișnuit a avut loc în această noapte în municipiul Ungheni. Probabil inspirat din filmele de acțiune de la Hollywood, un bărbat de 34 ani ani, a furat un terminal de plată, înarmat cu o „armă rece” – o rangă metalică și cagulă pe cap.

FotoJet

În scurt timp, colaboratorii Inspectoratului de Poliție Ungheni l-au reținut pe suspect pentru 72 de ore

Astfel, în această dimineață, aproximativ la ora 3:20, într-un magazin din municipiul Ungheni, s-a declanșat alarma terminalului de plăți electronice. În regim de urgență, la fața locului a ajuns efectivul Grupei de Intervenții Operative și în mod flagrant, a fost reținut un bărbat care purta cagulă pe cap și care a încercat să fugă de la fața locului.

Furt Ungheni

Bărbatul cu o vârstă de 34 ani, a fost identificat, iar asupra lui polițiștii din Ungheni au descoperit suma de 21.449 de lei, bani sustrași din terminalul amplasat în magazin.

Furt Ungheni 1

Totodată, polițiștii au depistat și ranga metalică folosită de infractor la spargerea terminalului. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală, bărbatul fiind reținut pe un termen de 72 ore.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Ungheni, Lilia Covaliov, bărbatul a fost reținut de oamenii legii exact în momentul, când acesta încerca să fugă. „În flagrant a fost reținut un bărbat care purta o cagulă pe cap și care încerca să fugă de la fața locului. Infractorul avea asupra sa suma de 21 449 de lei, bani sustrași din terminalul amplasat în magazin. Totodată, polițiștii au depistat și ranga metalică folosită de infractor la spargerea terminalului”, a comunicat dânsa. Pe acest caz a fost inițiată o procedură penală, bărbatul fiind reținut sub aspectul articolului 166, Cod procedură penală, comunică și ziarul Unghiul

Furt Ungheni 2

Asupra acestui cazi, Inspectoratul General al Poliției anunță că va reveni cu detalii.

sursa: Politia.md

Comments

comments

One Comment so far:

  1. […] accident tragic a luat viața unui bărbat de 31 ani din s. Zagarancea din raionul Ungheni. Tânăr și-a găsit sfârșitul în timp ce încerca să ajungă acasă.Tragedia s-a produs ieri, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moldova