Și-a găsit mașina avariată. Un unghenean, solicită ajutorul internauților pentru identificarea făptașului care i-a lovit mijlocul de transport.

Home  >>  Accident rutier  >>  Și-a găsit mașina avariată. Un unghenean, solicită ajutorul internauților pentru identificarea făptașului care i-a lovit mijlocul de transport.

Și-a găsit mașina avariată. Un unghenean, solicită ajutorul internauților pentru identificarea făptașului care i-a lovit mijlocul de transport.

22
ian.,2018

3

Surpriză neplăcută pentru un locuitor al municipiului Ungheni. Duminică seara, aproximativ la orele 23:00 (21 ianuarie 2018) și-a găsit autoturismul avariat de către un alt mijloc de transport. După presupunerile proprietarului, ar fi un Volkswagen Passat Universal de culoare sur-deschis, argintiu. 

În acest context, proprietarul autoturismului avariat, Gheorghe URSU, solicită ajutorul internauților întru indentificarea unor potențiali martori ai prezentei fărădelegi.

Iată mesajul internautului postat pe rețeaua facebook:

„Prieteni hai sa găsim acest needucat! Pe data 21.01.18 in jurul orei 23:00 am găsit masina exact așa cum o vedeți in poze, mai mult ca atit din lovitura masina mea a fost deplasata in spate la cca 2,5m lovind si masina din spate, Măgarul care a lovit-o a fugit de la fata locului! Poate cineva a văzut sau a auzit ceva… Se presupune a fi un Passat Universal de culoare sur-deschis, argintiu!
Va rog frumos sa distribuiti aceasta postare!
Hai să-l găsim pe acest porc!!!”

Dacă dețineți careva informații, îl puteți contacta pe Gheorghe la nr. de telefon 068083727

Autoturism accidentat Ungheni

Autoturism accidentat Ungheni 6

Autoturism accidentat Ungheni 5

Autoturism accidentat Ungheni 4

Autoturism accidentat Ungheni 3

Autoturism accidentat Ungheni 2

Autoturism accidentat Ungheni 1

Autoturism accidentat Ungheni

3 Comments so far:

  1. […] implicate și au fost deteriorate 2 mijloace de transport. Dacă, în cazul de duminică seara, un autoturism a lovit o mașină pe str. Solidarității și a părăsit locul accidentului,  în al doilea caz, care s-a petrecut sâmbătă seara – s-a aprins un […]

  2. […] implicate și au fost deteriorate 2 mijloace de transport. Dacă, în cazul de duminică seara, un autoturism a lovit o mașină pe str. Solidarității și a părăsit locul accidentului,  în al doilea caz, care s-a petrecut sâmbătă seara – s-a aprins un […]

  3. […] implicate și au fost deteriorate 2 mijloace de transport. Dacă, în cazul de duminică seara, un autoturism a lovit o mașină pe str. Solidarității și a părăsit locul accidentului,  în al doilea caz, care s-a petrecut sâmbătă seara – s-a aprins un […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte