Foto / Video: Situația în țară după ninsorile abundente. IGSU continuă să activeze într-un regim sporit în sudul și sud-estul țării.

Home  >>  Accident rutier  >>  Foto / Video: Situația în țară după ninsorile abundente. IGSU continuă să activeze într-un regim sporit în sudul și sud-estul țării.

Foto / Video: Situația în țară după ninsorile abundente. IGSU continuă să activeze într-un regim sporit în sudul și sud-estul țării.

19
Ian,2018

0

Într-un comunicat de presă, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI  informează că colabortorii serviciului continuă să activeze într-un regim sporit după precipitațiile sub formă de ninsoare înregistrate pe teritoriul țării.IGSU mai comunică că conform informațiilor operative se circulă cu dificultate pe porțiunile de trasee:

  1. Anenii Noi – Căușeni – Ștefan Vodă,
  2. Vișniovca – Cantemir,
  3. Vulcănești – Cahul – Taraclia ,
  4. Leova – Cantemir.

Vedeți și Mai multe camioane blocate în nameți lângă Cornova, r. Ungheni

Totodată, pe parcursul nopții salvatorii și pompierii au intervenit pentru deblocarea mai multor mijloace de transport înzăpezite în apropiere de localitățile Troița Nouă, Geamăna, Varnița, Delacău, Ciobanovca, raionul Anenii Noi. Aici de către angajații IGSU au fost deblocate peste 100 unități de transport.

De acțiunea salvatorilor a fost nevoie și în apropiere de localitatea Coșcalia și Chircăiești din raionul Căușeni.Pompierii au deblocat din nămeți două autobuse cu oameni inclusiv un grup de 15 copii care urmau să ajungă la școală.

Conform informațiilor IGSU, 400 de angajați au efectuat lucrări de tracțiune și deblocare a autoturismelor, efectuând 121 de intervenții în raioanele Șoldănești, Rezina, Orhei, Căușeni, Anenii Noi, Dupăsari, Criuleni, Comrat, Taraclia, Drochia, Soroca, Florești și mun. Chișinău.Pe parcursul nopții au activat cele 3 celulele de crize instituite în subdiviziunile de nord, sud și centru.Conform informațiilor furnizate de distribuitorii de energie electrică către ora 6.00 mai rămâneau deconectate de la curent 166 de localități din 15 raioane.

Situația este în continuare monitorizată de IGSU.


sursa: IGSU

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moldova