Mai multe camioane blocate în nameți lângă Cornova, r. Ungheni

Home  >>  Basarabia  >>  Mai multe camioane blocate în nameți lângă Cornova, r. Ungheni

Mai multe camioane blocate în nameți lângă Cornova, r. Ungheni

18
ian.,2018

2

În imediata apropiere a satul Cornova din raionul Ungheni, autoritățile au antrenat câteva echipaje speciale de dezăpezire pentru a scoate din captivitatea nămeților o coloană compusă din mașini de mare tonaj.

Un ambutejaj din camioane s-a format în imediata apropiere a localității Cornova, la intersecția traseului M14 cu L376 (pe direcția Cornești). Conform unui martor ocular, cca cinci camioane sunt blocate de-a lungul drumului acoperită de zăpadă. Unii șoferi s-au oprit cu prudență la marginea carosabilului, alții s-au blocat pe acostamente și în rigolele de evacuare a apei.

La fața locului, autoritățele au antrenat tehnică specială pentru scoaterea camianelor din nămeți. În operațiune a fost antrenat un tractorul pentru curățirea porțiunii de zăpadă și un camionul care împrăștie pe traseu amestecul de nisip și sare. Conducătorii auto au demonstrat solidaritatea și s-au ajutat reciproc să își dezgroape mijloacele de transport și să continue mișcare. Amintim că pentru ziua de azi este intituit cod portocaliu de vreme rea.


sursa: bloknot-moldova.md

2 Comments so far:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte